Oplev Gymnasternes dag i Ramsø Hallen - GymDanmark

Oplev Gymnasternes dag i Ramsø Hallen

Der er lagt op til et underholdende show, når de 27 forskellige hold primært fra Sjælland kommer og viser seværdig og underholdende gymnastik

Grevinderne (Gadstrup) og GymDanmark afholder i samarbejde Gymnasternes Dag 2019 i Ramsø hallen – en showpræget opvisning med masser af fantastiske hold. Der er lagt op til et underholdende show med masser af seværdig og underholdende gymnastik. Det bliver et meget varigerende show, hvor man kan opleve både opvisnings-og konkurrencegymnaster samt mange af gymnastikkens discipliner.

Alle er velkommen i Ramsø Hallen til et brag af en opvisning.

Hvor og hvornår:

Søndag den 24. marts 2019, Ramsø Hallen Ramsømaglevej 19, 4621 Gadstrup

Program og deltagerliste

Program

Deltagerliste

Hvad er Gymnasternes Dag?

En opvisningsdag med fokus på kvalitet, gymnastikglæde og show over hele disciplin paletten. Tre forskellige steder i Danmark mødes over 2.500 talenter og gymnastikstjerner. GymDanmarks Gymnastik For Alle Udvalg (GFA) er værter for denne gymnastikopvisning, der bringer publikum på en rejse igennem gymnastikkens mange discipliner, fremført af både konkurrence- og breddehold.Læs mere her

 

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen