Søg støtte til pigecamps - GymDanmark

Søg støtte til pigecamps

DIF fortsætter i 2019 partnerskabet med Procter & Gamble, og åbner for en ny runde, hvor foreninger kan at søge penge til en DIF og Always #LikeAGirl Camp som giver pigerne en unik oplevelse med idrætten som omdrejningspunkt

Redaktionelt indhold: DIF

DIF og Always #LikeAGirl Camp har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.

DIF og Always #LikeAGirl Camps giver foreningen mulighed for:

  1. at invitere nye piger indenfor, opleve fællesskabet og afprøve idrætten. De piger, der allerede er aktive på holdet inviterer veninder med til campen.
  2. at skabe netværk mellem piger fra andre foreninger, så pigerne har flere muligheder for at fortsætte med at dyrke idræt, hvis deres eget hold smuldrer på grund af efterskoleophold og skader. Foreningen kan gå sammen med andre foreninger om campen – også gerne andre idrætter.

Hvorfor DIF og Always #LikeAGirl Camps?

Teenagepiger kan være svære at motivere til at blive i foreningsidrætten. De går efter gode karakterer i skolen og i det hele taget efter det perfekte liv. Idrætten er et frirum for pigerne hvor de kan de udfordre sig selv i trygge rammer og sammen med venner, som man har det sjovt sammen med.

Derfor skal du ansøge:

Flere piger i foreningen betyder flere glade og velfungerende piger, flere medlemmer, mere aktivitet og flere frivillige.

Foreningsidrætten er et sted hvor teenagepiger

  • har lov at fejle uden at få dårlige karakterer
  • har et frikvarter fra krav og forpligtelser i skole og på hjemmefronten
  • oplever sammenhold og bygger venskaber for livet
  • har det sjovt, lærer noget og opbygger selvtillid

Hvem kan ansøge og hvor meget?

Alle foreninger under DIF som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år

Hvornår, hvordan og hvor meget kan foreningen søge?

Der er åbent for ansøgninger fra 18. februar til 17. marts 2019.
Der kan søges om op til 10.000 kr. som maksimum, hvis campen har en overnatning. For camps uden overnatning er maksimumbeløbet 6.000 kr.

Alle piger modtager en T-shirts og en ”goodie bag” fra Always. Trænerne får adgang til gratis e-læringskursus ”Pigetræner” samt link til relevant materiale for pigetrænerrollen.

Læs mere her