Foreningspuljen er åben for ansøgninger - GymDanmark

Foreningspuljen er åben for ansøgninger

DIF og DGI’s foreningspulje er nu åben for ansøgninger – hvert år uddeles cirka 44 millioner kroner fra foreningspuljen til idrætsforeninger

Redaktionelt indhold: DIF

Idrætsforeninger kan søge økonomisk støtte i DIF og DGI’s foreningspulje, som hvert år uddeler ca. 44 mio. kr. Puljen har som mål at støtte hverdagens fællesskaber i idrætsforeningerne og skabe rum til udvikling.

Retningslinjerne for puljen kan downloades her: ‘Retningslinjer for DIF og DGI’s foreningspulje‘.

Sådan søger I

Ansøgning finder sted på DIF og DGI’s fælles portal, Centralt ForeningsRegister (CFR), på adressen medlemstal.dk. Det er her, hvor foreningerne hvert år registrerer deres medlemstal. Foreningerne skal benytte deres unikke CFR-numre, som de også bruger, når de registrerer medlemstal, for at ansøge om midler fra puljen.

Desuden skal foreningen have et CVR-nummer og en NemKonto for at få udbetalt midler. Læs mere om dette her.

Læs mere her