Oplev Gymnasternes dag i Paarup hallerne - GymDanmark

Oplev Gymnasternes dag i Paarup hallerne

Der er lagt op til et underholdende show, når de 26 forskellige hold primært fra Fyn kommer og viser seværdig og underholdende gymnastik

TPI og GymDanmark afholder i samarbejde Gymnasternes Dag 2019 i Paarup Hallerne – en showpræget opvisning med masser af fantastiske hold. Der er lagt op til et underholdende show med masser af seværdig og underholdende gymnastik. Det er i år 69. gang, at der afholdes Gymnasternes Dag på Fyn, og det bliver et meget varigerende show, hvor man kan opleve både opvisnings-og konkurrencegymnaster samt mange af gymnastikkens discipliner.

Alle er velkommen i Paarup Hallerne til et brag af en opvisning.

Hvor og hvornår:

Søndag d. 10. marts kl. 9.30 i Paarup Hallerne – Programmet kan findes her.

Hvad er Gymnasternes Dag?

En opvisningsdag med fokus på kvalitet, gymnastikglæde og show over hele disciplin paletten. Tre forskellige steder i Danmark mødes over 2.500 talenter og gymnastikstjerner. GymDanmarks Gymnastik For Alle Udvalg (GFA) er værter for denne gymnastikopvisning, der bringer publikum på en rejse igennem gymnastikkens mange discipliner, fremført af både konkurrence- og breddehold. Læs mere her