Opnå gode priser og fordele hos vores partner Scandic - GymDanmark

Opnå gode priser og fordele hos vores partner Scandic

Om det er en forening, et hold, forældre eller udvalg, så kan I opnå gode besparelser på overnatning, møder og konferencer, hvis I booker hos Scandic gennem GymDanmark med aftalenummeret D000025337

Foreningen, hold eller forældre har mulighed for at benytte sig af en særlig hotelaftale med Scandics hoteller i hele Danmark. Scandics aftalepriser med GymDanmark giver klart den største rabat på fredage og lørdage eller i perioder med ferier og helligdage, hvilket er et perfekt match med idrættens ‘hverdag’.

Prisgaranti på Scandic hoteller

Alle medlemmer af Gymdanmark kan ved at bruge aftalenummeret D000025337 opnå 14 procent rabat på individuelle reservationer, når der bookes på www.scandichotels.dk. Scandic har online prisgaranti på Flexprisen på www.scandichotels.dk, så du vil altid få den bedste pris på et Scandic hotelværelse, også sammenlignet med øvrige online tjenester. Morgenmad og Wifi er altid inkluderet i prisen.

Konkurrencedygtige priser

Scandic tilbyder gode muligheder for at 3-4 personer kan sove på værelserne, fleksible spisetider for sportsgrupper og priserne ligger på højde med vandrehjem – dvs. at de rent faktisk får hotel-fordele for vandrehjemspriser hvis de sover flere på værelserne.

Kontakt & Booking

  • Ved grupper eller konferencer. Uanset hvilket hotel du ønsker at foretage booking hos, så kontakt Gina.Castillo-Brun via denmark.meetingDK@scandichotels.com  eller
    T 3348 0493. Dette gælder for konferencer og gruppebookinger (10+ personer).
  • Ved individuelle bookinger (1-9 personer) skal du booke via www.scandichotels.com med Jeres aftalekode D000025337 i booking kode feltet, eller du kan anvende linket nedenfor

Book værelse nu

Alt dette får I også

En stor, varieret morgenmadsbuffet er altid inkluderet i Scandics priser på overnatning. Ligeledes er trådløst internet og alle øvrige miljøafgifter også altid inkluderet i priserne. På de fleste af Scandics hoteller er parkering også inkluderet i prisen (undersøg dette ved booking).

Endnu mere rabat

Ved større arrangementer, events og stævner kan I kontakte Ole Glimo hos Scandic direkte for særtilbud. Benyt mailadresse ole.glimo@scandichotels.com