GymDanmark søger Event- og kommunikationsmedarbejder - GymDanmark

GymDanmark søger Event- og kommunikationsmedarbejder

Så er det nu du skal til tasterne, hvis du vil være med til at drive og skabe opmærksomhed omkring GymDanmarks store nationale og internationale events.

Vi leder efter en Event-og kommunikationsmedarbejder med stærke kommunikative kompetencer, med et blik for detaljen og med et stort drive, og som kan få ting ud over rampen – i tæt samarbejde med frivillige.

Hvis du bliver vores nye kollega, kommer du til at spille en vigtig rolle, når GymDanmark er vært for Europamesterskabet 2020 i TeamGym og Verdensmesterskabet 2021 i Idrætsgymnastik. Udover disse to helt store begivenheder afholder vi hvert år mindre events, siteevents, konkurrencer og stævner – hvor vi samarbejder tæt med vores mange frivillige.

Du bliver en del af et Forbundskontor, hvor 20 ambitiøse og engagerede ansatte alle brænder for udviklingen af GymDanmark. Vores hverdag er præget af god stemning, en uhøjtidelig omgangstone, en flad organisation præget af fleksibilitet og højt til loftet. Vi lægger vægt på at have det godt sammen. Som en del af GymDanmark får du adgang til et stort fagligt netværk i Idrættens Hus, hvor ca. 400 ansatte alle arbejder ind for idrættens verden.

Om jobbet

Som Event-og kommunikationsmedarbejder skal du, i samarbejde med vores event-og kommunikationsteam på Forbundskontoret, brande og administrere vores events i henhold til strategien.Dine opgaver:

Dit hovedfokus bliver at være med til at arrangere og drive events og arrangementer i forbundet og eksekvere kommunikations- og markedsføringsopgaver baseret ud fra strategiske overvejelser.

 • SoMe aktiviteter og kampagner (facebook, instagram, snapchat, youtube)
 • Skabe målrettet og engagerende indhold til forskellige kommunikations-og markedsføringskanaler
 • Ansvarlig for at drive Sitevents fra A-Å (arrangementer som markedsføring for EM og VM)
 • Administration af mindre events; som EuroGym, World Gym for Life mm.

Om dig

Vi lægger vægt på høj faglighed, stærkt engagement og uhøjtidelig omgangstone. Du skal være ambitiøs, arbejdsom og grundig i din opgaveløsning, så ingenting bliver glemt eller overset. Samtidig skal du være indstillet på at bidrage til det gode kollegiale sammenhold og tillidsfulde samarbejde både på forbundskontoret og i relation til de mange frivillige i GymDanmark.

Det er derfor vigtigt, at du:

 • Er yderst serviceminded, med en positiv tilgang til opgaverne og mennesker
 • Er fleksibel som person og er ikke bange for at tage fat på mangeartede opgaver
 • Har gode planlægnings- og koordineringsevner
 • Er en positiv og udadvendt teamplayer
 • Har respekt og forståelse for vores frivillige og de præmisser, de arbejder under
 • Er nysgerrig og idérig og ikke bange for at gå en ekstra mil for at få løst opgaven
 • Deltager i aften- og weekendarbejde efter behov

Kvalifikationer

 • Dokumenteret erfaring med at arbejde strategisk med SoMe, herunder Facebook business
 • Uddannelsesmæssig baggrund med afsæt i kommunikation, markedsføring og digitale medier eller Events.
 • Kendskab til og eventuelt erfaring med Adobe pakken, MailChimp og WordPress eller andre hjemmesideopsætninger og nyhedsbrevsportaler
 • Problemfri kommunikation både mundtligt og skriftligt, på dansk og engelsk

Om os

Danmarks Gymnastik Forbund er et af Danmarks ældste og største idrætsforbund. GymDanmarks administration har forbundskontor i Idrættens Hus i Brøndby. Vi har fredagsbar og fællesmotion for dem, der har lyst. Idrættens Hus byder desuden på fælles kantineordning og diverse motionsfaciliteter.

Forbundskontoret servicerer vores 200.000 medlemmer, 10.000 licenshavere, 450 foreninger, otte disciplinudvalg, adskillige undersektioner, samt 70 folkevalgte, herunder forbundsbestyrelsen.
Vi gør os umage med at skabe en arbejdsplads, hvor vi har det sjovt samtidig med, at vi udvikler os fagligt. I jobbet får du får stillet mobiltelefon og PC til rådighed.

Praktisk info

Stillingen er en fuldtids projektansættelse frem til d. 30. oktober 2021. Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgningsfristen er 15. marts 2019.

Ansøg her 

Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 12 og 13. For flere oplysninger om stillingen, kan du kontakte Event Manager Janne Jelstad på tlf. 4326 2611 eller 29923694.

GymDanmark ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at gymnastik er for alle, er også afspejlet i vores rekrutteringsproces.