GymDanmark søger Tværfaglig leder - GymDanmark

GymDanmark søger Tværfaglig leder

I GymDanmark arbejder vi hver dag for at udvikle og understøtte gymnastikken, så alle kan få bedre bevægelse i hverdagen. Vi har 200.000 medlemmer, der udøver gymnastik på alle niveauer. For at kunne give dem den bedst mulige service er vi midt i at modernisere vores forbund. Vi er nået langt, men søger nu en ny kollega, der kan hjælpe os med at føre vores mange planer og visioner ud i livet.

Du får en central rolle som tværfaglig leder (uden personaleansvar), hvor du indadtil skal understøtte og sparre med direktøren og bestyrelsen. Samtidig får du et stort selvstændigt ansvar for at styre og gennemføre en række forskelligartede processer. Du skal især hjælpe med udviklingen i vores aktivitetsudvalg, der primært drives af frivillige kræfter.

Du bliver en del af et Forbundskontor, hvor 20 ambitiøse og engagerede ansatte alle brænder for udviklingen af GymDanmark. Vores hverdag er præget af god stemning, en uhøjtidelig omgangstone, en flad organisation præget af fleksibilitet og højt til loftet. Vi lægger vægt på at have det godt sammen. Som en del af GymDanmark får du adgang til et stort fagligt netværk i Idrættens Hus, hvor ca. 400 ansatte alle arbejder inden for idrættens verden.

Dine opgaver bliver mere konkret at:

 • Lede udviklingen af vores frivillige politiske organisationsudvikling
 • Lede udviklingen af vores digitale platforme og styre vores IT-moderniseringsprojekt
 • Lede udviklingen af processer, projekter og procedurer – især i aktivitetsudvalgene, der drives af frivillige
 • Sikre sammenhæng mellem vores strategi og det frivillige arbejde i udvalg og organisationen generelt
 • Indgå i tæt politisk og administrativ ledelsessparring med direktøren og bestyrelsen
 • Udarbejde analyser og beslutningsoplæg til bestyrelsen
 • Medvirke til forberedelse og opfølgning på personalemøder, bestyrelsesmøder, repræsentantskabsmøder samt deltagelse i øvrige relevante møder

Vi har høje forventninger til dig og forestiller os, at du:

 • Har en relevant akademisk uddannelse
 • Har respekt og forståelse for vores frivillige og de præmisser, de arbejder under. Kendskab til gymnastikkens og/eller idrættens verden er en fordel
 • Har forståelse for – og måske erfaring med – digitalisering/udvikling af it-systemer. Det afgørende er, at du har lyst til at sætte dig i spidsen for sådanne processer og har talent for leverandørstyring
 • Har politisk tæft. Det er en fordel med erfaring fra en politisk styret organisation
 • Er udadvendt og relationelt stærk: kan begå dig i mange forskellige arenaer, er lyttende og kan skabe, vedligeholde og udbygge relationer med mange forskellige mennesker
 • Er processtærk, grundig og eksekverende: evner at sætte dig i spidsen for processer – og drive dem helt i mål. Er faciliterende, men kan også skære igennem, når det er nødvendigt
 • Er analytisk skarp og har strategisk sans: kan hurtigt sætte dig ind i nye områder og overskue komplekse sammenhænge
 • Er en positiv teamplayer, der kigger på tværs i organisationen og er ambitiøs på opgavernes vegne
 • Er uhøjtidelig og har humor

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Ditte Okholm-Naut, tlf. 4076 4047, eller partner i konsulenthuset Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231.

Du kan søge stillingen via Genitors hjemmeside www.genitor.dk, under fanen rekruttering. Ansøgningsfristen udløber onsdag den 20. februar 2019. Første samtaler afholdes tirsdag den 26. februar 2019, og anden samtaler torsdag den 28. februar 2019. Onsdag den 27. februar 2019 gennemføres testforløb hos Genitor, og der indhentes referencer efter aftale med kandidaterne. Forventet tiltrædelse den 1. april 2019.

Danmarks Gymnastik Forbund er et af Danmarks ældste og største idrætsforbund. GymDanmarks administration har forbundskontor i Idrættens Hus i Brøndby. Forbundskontoret servicerer vores 200.000 medlemmer, 10.000 licenshavere, 450 foreninger, otte disciplinudvalg, adskillige undersektioner, samt 70 folkevalgte, herunder forbundsbestyrelsen. Vi har fredagsbar og fællesmotion for dem, der har lyst og Idrættens Hus byder desuden på fælles kantineordning og diverse motionsfaciliteter. GymDanmark ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at gymnastik er for alle, er også afspejlet i vores rekrutteringsproces.

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen