Fuld fart på foreningernes Fitness Tryday - GymDanmark

Fuld fart på foreningernes Fitness Tryday

128 foreninger trak i træningstøjet søndag og viste al deres fantastiske fitness frem.

Inde i gymnastiksalen i Albertslund bliver der arbejdet med bolde. I den ene side store bolde og noget mindre i den anden side. Træningen er en del af de fitnesssmagsprøver, som AIF Gymnastik tilbyder på deres to timers Fitness Tryday.

”Det er et super tilbud og sjovt at gøre på den her måde, ” siger Rita Pedersen, mens hun tager en pause fra de store bolde.

Albertslund er bare et af de 128 steder i Danmark, hvor foreningerne den samme søndag viste, hvordan det er at dyrke fitness i forening. Både foreningsbaserede fitnesscentre og gymnastikforeninger deltog i det landsdækkende arrangement, som i år blev holdt for første gang som et 100% foreningsarrangement.

”Det var første gang, at det helt og holdent er foreningerne selv, der står for arrangementet. Og vi er meget glade for, at så mange foreninger har valgt at være med. Den store interesse vidner om foreninger, der gerne vil gøre sig synlige samt om et koncept, der møder foreningernes efterspørgsel. Vi satser på, at det vil betyde, at endnu flere danskere begynder at dyrke fitness,” siger Trine Merete Hagemann, chef for Bevæg dig for livet – Fitness.

Det er Bevæg dig for livet – Fitness, den fælles fitnessafdeling for GymDanmark og DGI, der overordnet står bag Fitness Tryday. Selve arrangementerne stod de lokale foreninger selv for, og de diskede op med en dag med meget forskellig fitness – og masser af smil, sved og god stemning.