Vi søger de bedste undervisere... - GymDanmark

Vi søger de bedste undervisere…

Da vi i GymDanmark oplever stor efterspørgsel på vores GymTræner 1 – Basis uddannelse (første obligatoriske trin i træneruddannelsen) er der brug for flere gode folk i underviser teamet. Ansøgningsfristen er d. 1. dec.

Der vil være oplæringsforløb i løbet af foråret afsluttende med weekenden 15.-16. juni hvor årets første uddannelse løber af stablen med alle instruktøraspiranter ved roret. Ved sæsonstart regner vi med at opslå ca. 10-15 uddannelser på landsplan. I denne sæson blev der slået 10 uddannelser op – Kun 2 blev aflyst – Der er i gennemsnit 25 deltagere på disse uddannelser – Så der arbejdets som udgangspunkt i teams.
Hvert 2. år har vi stor instruktørsamling for alle forbundsinstruktører hvor vi samles i Herning ifm. Sportsgalla (DIF og DRs store prisshow) i starten af januar. På denne samling har vi fokus på udvikling af DIG som underviser.
Der er tøjpakke fra Chopar til alle instruktører