Bliv vært for Fitness Tryday - GymDanmark

Bliv vært for Fitness Tryday

Alle foreninger med fitness – hvad enten det er i fitnesscenter eller på hold – kan blive en del af Fitness Tryday. I skal bare holde jeres event søndag den 27. januar 2019 og vise al den fantastiske fitness, som I tilbyder i jeres forening. I bestemmer selv tidspunkt og indhold som på et af jeres normale Åbent hus-arrangementer, men som en del af Fitness Tryday får I en række fordele, som gerne skulle gøre jeres event endnu bedre.

Som vært for Fitness Tryday får I:

  • Gratis rådgivning om afholdelse og opfølgning
  • Gratis materiale til markedsføring, b.la. plakater, postkort og T-shirts
  • National markedsføring
  • Visning af jeres arrangement på bevaegdigforlivet.dk/fitness

Skriv til fitness@bevaegdigforlivet.dk, hvis I vil høre mere!

 

Tilmelding til Fitness Tryday 2019

Klik her og tilmeld jeres forening til Fitness Tryday 2019. Når I er tilmeldt, bliver I kontaktet af Bevæg dig for livet – Fitness’ konsulent i jeres område, og I får mulighed for at bestille markedsføringsmaterialer til arrangementet.