Tilmeldingsmodul til Gymnaestrada 2019 åbent nu - GymDanmark

Tilmeldingsmodul til Gymnaestrada 2019 åbent nu

“Man bliver høj af det! Der er ingen tvivl om, at det er fordi, vi får lov til at være sammen om det som et hold. Publikum er jo gået amok til de shows som, vi har lavet,” fortæller Anders Kibæk Nielsen, der har været til Gymnaestrada tre gange. Både som gymnast og som instruktør for Gjellerup Sdr., der igen i år er et af de udvalgte foreningshold. Læs mere om fælles holdene her.

Den danske delegation består denne gang af 15 foreningshold og to fælleshold. Fællesholdene er åbne for alle, JUNIORHOLDET for de 14 – 17 årige, og CLASSIC LADIES for kvinder +50.

TILMELDINGSLINK (lukker 15. december 2018)

 

Juniorholdet

For første gang deltager Danmark ved Gymnaestradaen, med et landsdækkende juniorhold. I spidsen for holdet har vi fire superdygtige instruktører, som er klar til at give den max gas og lave et sejt program som skal vises frem i Østrig.

Instruktørerne: Lasse og Emil Smedegaard, Ida-Marie Pedersen og Maria Nebbegaard (alle fire gymnaster på DGI’s 11. Verdenshold).

Find ud af om Gymnaestrada er noget for dig, deltag i prøvetræning for juniorholdet
Søndag den 25. november 2018, DGI-huset, Vejle (hal 1), Kl. 14-16 i 

Download folder om prøvetræning her

Læs om priser og tilmelding her

 

Classic Ladies

Kvindeholdet Classic Ladies er for 50+ kvinder, der har erfaring med opvisningsgymnastik, og som kan udføre mange sammensatte sekvenser i opvisningsprogrammet på 15 minutter med udfordring i bevægelse, musik og tempo.

Find ud af om Gymnaestrada er noget for dig, deltag i prøvetræning for Classic Ladies:
Søndag den 18. november 2018, Bjerringbro Idrætspark (Viborg) kl. 10-13
Søndag den 18. november 2018, Forurfeld skolens idrætshal (Esbjerg) kl. 10-13
Søndag den 18. november 2018, Falkeborgskolens idrætshal (Frederikssund) kl. 10-13
Søndag den 18. november 2018, Tornbjerg Gymnasium (Odense) kl. 13.30 – 16.00

Download folder om prøvetræning her

Læs om priser og tilmelding her 

 

Om Gymnaestrada

Gymnaestrada er verdens største internationale gymnastikstævne – Gymnastikopvisningens OL – og arrangeres af FIG. Mere end 20.000 gymnaster fra over 50 lande mødes hvert fjerde år, og deler deres fælles passion for gymnastik. Der er fokus på opvisning, fællesskab, gala-opvisninger og frem for alt gymnastik. Læs mere her

Hvornår: 7-13 juli 2019

Hvor: Dornbirn, Østrig

Det er GymDanmark og DGI gymnastik der sammen står bag den danske delegation til World Gymnaestrada 2019 i Dornbirn, Østrig. Danmark deltager med omkring 1.000 gymnaster fra hele landet.

Gymnaestrada website

Gymnaestrada facebook

Se billeder fra sidste Gymnaestrada her