Stærke samarbejdspartnere står bag TeamGym-landsholdenes vej mod EM - GymDanmark

Stærke samarbejdspartnere står bag TeamGym-landsholdenes vej mod EM

I denne landsholdsperiode har otte efterskoler og Svendborg Gymnastikforening (i samarbejde med Svendborg Kommune) faciliteret TeamGym landsholdenes træningssamlinger frem mod EM 2018. Et samarbejde der spreder sig ud over hele Danmark, og skaber en synlighed af landsholdene og ikke mindst samarbejdspartnerne. I praksis har det betydet, at samarbejdspartnerne har huset landsholdenes træningssamlinger og sikret alt fra træningsfaciliteter til overnatning og bespisning.

 

”Samarbejdspartnerne har sat nye standarder for landsholdenes træningsforhold, og holdene har således haft de absolut bedste betingelser og optimale forberedelser til EM. Ved at facilitere træningssamlingerne har de ni samarbejdspartnere bidraget væsentligt til landsholdenes økonomi. Samarbejdspartnerne har bidraget til at sikre, at hver enkelt landsholdsgymnasts egenbetaling ikke er steget i forhold til tidligere år, idet der uden samarbejdspartnernes støtte ville være skåret i budgettet for landsholdene. Samtidig har det også givet mulighed for at arbejde struktureret med fysiske behandlere og en sportspsykologisk konsulent”, udtaler Frank Veje Jakobsen, formand for Udvalget for TeamGym.

 

Foruden at sikre optimale træningsforhold var formålet med samarbejdet at sprede landsholdssamlingerne udover hele landet. Ønsket om at sprede landsholdsamlingerne udover hele landet har været for at skabe en større synlighed i lokalområderne og styrke relationerne, men også i høj grad et ønske om, at samarbejdsparterne kan bruge deres position som Landsholdspartner til at kunne brande sig selv samt styrke interesser og udviklingsområder internt og eksternt. 

Landsholdene har flere gange under deres træninger hos samarbejdspartnerne åbnet dørene for interesserede, og blandt andet efterskoleelever og lokale klubtrænere har haft mulighed for at se, hvordan landsholdene træner.

Samarbejdspartnerne er:
BGI Akademiet
Brejninggaard Efterskole
Bøvling Idrætsefterskole 
Flemming Efterskole
SG og Svendborg Kommune 
Gymnastikefterskolen Stevns 
Sorø Gymnastikefterskole
Vejstrup Efterskole
Vesterlund Efterskole
#sammenudviklervigymnastikken

LIVESTREAM
Junior indledende kan ses på UEGs youtube
Senior indledende kan ses på UEGs youtube
Junior finale kan ses på UEGs youtube
Senior finale vises på DR TV

FAKTA
EM i TeamGym finder sted i Odivelas, Portugal fra d. 15. oktober til d.21. oktober.  Danmark stiller med seks landshold – et i hver række i junior og et i hver række i senior og målet er medaljer til Danmark.
Læs mere her


FØLG LANDSHOLDENE PÅ SOCIALE MEDIER
Følg de seks landshold her: 
@gymdanmark
@seniorherrerlandsholdet
@seniordamelandsholdet
@seniormixlandsholdet201
@juniordrengelandsholde
@juniormixlandsholdet201
@juniorpigelandsholdet

#gymdanmark, #gymelite, #teamgym