Kick-off arrangement: GymDanmark lancerer nyt tiltag kaldet Talentudviklingssamarbejder - GymDanmark

Kick-off arrangement: GymDanmark lancerer nyt tiltag kaldet Talentudviklingssamarbejder

Talentudviklingssamarbejder er et forsøg på at styrke talentudviklingsmiljøer i dansk gymnastik. Det er et udviklingssamarbejde indgået mellem en forening og GymDanmark, og som tager udgangspunkt i ét eller flere udviklingsprojekter defineret af foreningen i samarbejde med GymDanmark som har til formål at styrke talentudviklingen i den pågældende forening. Foreningen har det overordnede ansvar for at opnå målsætningerne i udviklingsprojektet, mens GymDanmark støtter udvikling med blandt andet uddannelse og konsulentrådgivning.

Kick-off arrangementet er et kort 2 timers orienteringsmøde, hvor det nye tiltag vil blive præsenteret sammen med GymDanmarks talent- og elitestruktur. Afslutningsvis er der mulighed for spørgsmål og sparring med de andre deltager. 

Kick-off Jylland d. 1. november

Kick-off Sjælland d. 5. november

Kick-off Fyn d. 6. november

Kick-off København d. 7. november

 

Læs mere om Talentudviklingssamarbejder