GymDanmark introducerer nyt tiltag, der skal styrke talentudviklingen i dansk gymnastik - GymDanmark

GymDanmark introducerer nyt tiltag, der skal styrke talentudviklingen i dansk gymnastik

I bestræbelserne på at styrke talentudviklingen i dansk gymnastik, vil GymDanmark indgå udviklende samarbejde med foreninger, så de kan styrke deres talenttræningsmiljøer. 

– Det er helt afgørende at forbund og foreninger i samarbejde tager ansvar for at styrke talentudviklingsmiljøerne. Det mener vi sker bedst ved, at foreningerne selv er med til at vurdere hvor og hvordan, de skal udvikle sig for at få et stærkere talentudviklingsmiljø. Det kræver selvsagt nogle dedikerede og udviklingsorienterede foreninger. Dem har vi masser af i GymDanmark, og dem står vi nu klar til at støtte med vores nye tiltag, siger direktør og sportschef Ditte Okholm-Naut.

Talentudviklingssamarbejder er et forsøg på at styrke talentudviklingsmiljøer i dansk gymnastik. Det er et udviklingssamarbejde indgået mellem en forening og GymDanmark, og som tager udgangspunkt i ét eller flere udviklingsprojekter defineret af foreningen i samarbejde med GymDanmark med det formål at styrke talentudviklingen i den pågældende forening.
Foreningen har det overordnede ansvar for at opnå målsætningerne i udviklingsprojektet, mens GymDanmark støtter med blandt andet uddannelse og konsulentrådgivning.

Læs mere om det nye tiltag her

Det nye tiltag blev for første gang præsenteret for offentligheden på GymDanmarks talentseminar lørdag d. 22/9. I løbet af efteråret bliver der afholdt en række kickoffarrangementer, hvor Talentudviklingssamarbejder bliver præsenteret. Info om kickoffarrangementer kommer snarest.

 

Spørgsmål vedrørende talentudviklingssamarbejder rettes til udviklingskonsulent, Jonas Vestergaard Jensen, jvj@gymdanmark.dk