Festlig velkomst af verdensmesteren i Rope Skipping - GymDanmark

Festlig velkomst af verdensmesteren i Rope Skipping

Masser af dannebrogsflag, klaphatte, fane og spændte venner, familie, holdkammerater og rigtig mange andre mennesker var mødt op i går for at modtage Verdensmester Mathilde Helbo Larsen i lufthavnen. Og det var også en meget glad og overrasket Mathilde, som storsmilende kom ud af lufthavnen. 

“Det er ret vildt og også lidt mærkeligt – jeg har ikke helt selv forstået det endnu. Og at der så står så mange mennesker. Mange flere end jeg lige havde regnet med – det er vildt. Og at der står så mange fra andre klubber fra hele landet også – det er stort. Det er jeg faktisk lidt overrasket over, men også virkelig glad og taknemmelig for”, fortæller en glad Mathilde. 

Det var tydeligt, at alle var mindst lige så glade og begejstrede for Mathildes præstation ved VM, som hende selv, der blev udleveret blomster, kram og så skulle der selvfølgelig også tages masser af fotos med VM-guldvinderen. Overraskelsen var stor i lufthavnen, men at VM-guldet blev Mathildes kom som en større overraskelse for hende;

“Jeg havde ikke set resultaterne undervejs, men jeg blev mandsopdækket af fire piger efter konkurrencen, så vidste godt, der var noget. Jeg følte også selv, jeg havde kørt godt, men jeg prøvede at slå det lidt hen og sige til mig selv, at det kan ikke lade sig gøre, og derved ikke sætte mine forventninger for højt. Da anden pladsen blev nævnt så tænkte jeg, nå hende kan jeg ikke slå – så der faldt mine forventninger helt ned. Men så råbte de mit navn, og og så gik det op for mig, at det var mig der havde vundet. At det virkelig var mig – at nu var jeg verdensmester”, fortæller en storsmilende Mathilde. 

Efter nogle hårde måneder med masser af konkurrencetræning, hele oplevelsen med VM og ikke mindst en lang flyvetur hjem fra Shanghai var Mathilde helt klar i spyttet omkring, hvad hun nu så frem til. “Jeg glæder mig bare til at komme tilbage til træning – og bare træne normalt igen, og se alle sammen. Og ikke mindst komme tilbage til det hold jeg træner – det glæder jeg mig mest til lige nu”. 

Det var også en meget stolt og glad direktør, Ditte Okholm-Naut fra GymDanmark, som sagde disse ord til Mathilde ved velkomsten i Københavns Lufthavn;
“Kære alle sammen og ikke mindst Mathilde. Jeg vil gerne må vegne af Danmarks Gymnastik Forbund ønsker dig et kæmpe stort tillykke med titlen som Verdens bedste Kvindelige Rope Skipper 2018. Hvilken hel utrolig og fantastik bedrift. Som bare 18-årig hiver du det første verdensmesterskab hjem til Danmark nogensinde i Rope Skipping, men ikke nok med det så slog du også to danske rekorder i de to speed discipliner. Det har været en fornøjelse at følge dig ved VM – og jeg ved at du har høstet rigtig mange roser for din præstation og især din freestyle. Jeg vil også rigtig gerne ønske hele teamet omkring Mathilde et stort tillykke; Trænerstaben, Udvalget for Rope Skipping, venner, familie og ikke mindst holdkammerater. Det er rigtig vigtigt med masser af støtte og opbakning fra alle kanter  – så et stort tillykke også til jer for jeres indsats.
Udover en verdensmester har Danmark hevet et væld af medaljer og flotte placeringer hjem. Det har været et helt fantastisk VM, og det viser bare hvilken indsats der bliver gjort i foreningerne herhjemme og de mange ildsjæle, som vi på ingen måde kan undvære. Stort tillykke til alle for et meget flot og historisk VM –  Det er en fornøjelse at følge jer – og det bliver det også i fremtiden. Kæmpe tillykke”.

Se flere billeder, video og hør reaktionerne fra VM her

 

 

 

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen