Bronze til trampolinspringere ved World Cup - GymDanmark

Bronze til trampolinspringere ved World Cup

I konkurrence mod verdens førende nationer i Trampolin synkron, herunder Japan, Kina, Rusland og Ukranine, lykkedes det det danske herre-par Benjamin Salo Kjær og Teis Petersen at vinde bronze. Individuelt slutter Kjær som nr 19 og Petersen som nr 28 ud af 46 deltagere, et rigtig flot resultat af de danske trampolinspringere som nu er klar til VM i november.

Se video af synkronøvelsen her

En meget glad Benjamin siger: ‘Det er næsten ubeskriveligt,og jeg er utrolig glad- Vi er gået ind til konkurrencen men en træningslejr på ryggen, sammen med mange af de store nationer. Vi kendte derfor trampolinerne lidt bedre og det tror jeg gjorde forskellen. Teis og jeg er rigtig gode til at fange hinanden og det gør det derfor “let” for os at springe synkron. Det er en af de største sejre jeg kommer hjem med og jeg kunne ikke være mere stolt af vores fremgang og arbejdsmoral frem mod dette resultat. Vi var oppe imod alle de bedste i verdenen, og kun World games og verdensmestrene slog os i sidste ende. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Næste delmål er Loule World Cuppen i Portugal til oktober og derefter VM i Rusland, hvor vi håber på nogle flere flotte synkron resultater, samt forbedringer individuelt. Vores træner, Anette Dalsten er udtaget til at dømme junior OL, så vi skal have en anden træner med til Portugal, men det er vi fuldt komfortable med. Anette skulle også være dommer ved denne World cup, så vi gik ind alene og gennemførte vores konkurrencer alene. Det har de andre nationer lagt mærke til og mange har kommet med kommentarer og flotte bemærkninger til os. Vi er meget stolte og glæder os til fremtiden.

En glad landstræner Anette Dalsten siger: ‘Jeg er utrolig stolt af drengenes mentale arbejde. De formåede at lade være med at stresse over konkurrenter, tv-kameraer og masser af tilskuere. De gjorde præcis det, vi havde talt om: Lav nu det samme som til træning.

På træningslejren i Japan i ugen op til World Cuppen har drengene vist et stabilt, højt niveau og høstet mange anerkendende ord fra de øvrige trampolinspringere fra Portugal, Frankrig, England, Hviderusland og Japan, der har lagt mærke til Benjamin og Teis. I dag har vi fejret medaljerne, i morgen rejser vi hjem og onsdag er vi tilbage i træningshallen’.

Se alle resultater her

MEDALJER

  1. Dong/Tu Kina (53.350 point)
  2. Hancharo/Rabtsau Hviderusland (52.500 point)
  3. Kjær/Petersen Danmark (48.650 point)