Kom til prøvetræning på Gymnaestrada 2019 - GymDanmark

Kom til prøvetræning på Gymnaestrada 2019

World Gymnaestrada er verdens største internationale gymnastikfestival, også kaldet opvisningsgymnastikkens OL. Med over 20.000 deltagere fra hele verden mødes gymnaster til et sandt gymnastik-mekka med fokus på opvisning, samvær, gala, og frem for alt – gymnastik i lange baner.

Få indtryk af Gymnaestrada – se video her

FÆLLESHOLDENE

Hvis ikke du er en del af foreningsholdene, kan du i 2019 deltage på ét af de to store fælleshold. En absolut klassiker i denne sammenhæng, Dameholdet Classic Ladies for voksne kvinder, eller Juniorholdet for de yngre drenge og piger. 

 

DAMEHOLDET – Classic Ladies
Classic Ladies er fælleshold for damer, der har erfaring med opvisningsgymnastik, og som kan udføre mange sammensatte sekvenser i opvisningsprogrammet på 15 minutter med udfordring i bevægelse, musik og tempo.

Prøvetræning for alle

Den. 18 november 2018

  • Bjerringbro Idrætspark (Viborg) kl. 10-13
  • Esbjerg Forurfeld skole idrætshal (Esbjerg) kl. 10-13
  • Falkeborgskolens idrætshal (Frederikssund) kl. 10-13
  • Sted omkring Odense kl. 13.30-16.00

 

 

Instruktører: Annie Høst, Hannah Clausager, Sonja Jakobsen og Marianne Asp

Læs mere om Dameholdet Classic Ladies her

 

JUNIORHOLDET 
For første gang åbner vi op for et stort Junior-fælleshold, som er for gymnaster mellem 14 og 17 år. I spidsen for holdet har vi 4 superdygtige instruktører, som er klar til at give den max. gas og lave et sejt program som skal vises frem til Gymnaestradaen i Østrig.

Prøvetræning for alle

22. September 2018

  • Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole (Syddanmark) kl. 10-12 
  • Himmerlandscentrets Idrætsefterskole (Nordjylland) kl. 15-17

29. September 2018

  • Et sted på Sjælland (sted kommer snart, reservér datoen) kl. 10-12
  • Ringe Fri- og Efterskole (Fyn) kl. 15-17 

 

Instruktørerne: Lasse og Emil Smedegaard, Ida-Marie Pedersen og Maria Nebbegaard (alle fire gymnaster på DGI’s 11. Verdenshold).

Læs mere om Juniorholdet her

 

Mere om Gymnaestrada 2019

Det er GymDanmark og DGI gymnastik der sammen står bag den danske delegation til World Gymnaestrada 2019 i Dornbirn, Østrig den 7. – 13. juli. En gymnastikfestival med over 20.000 deltagere fra hele verden, hvor Danmark deltager med omkring 1.000 gymnaster fra hele landet. 

Dansk Gymnaestrada website

Dansk Gymnaestrada facebook