Vil du være med til at lede Danmarks vigtigste idræt? - GymDanmark

Vil du være med til at lede Danmarks vigtigste idræt?

Som bestyrelsesmedlem i Danmarks næststørste specialforbund får du helt overordnet stor indflydelse på forbundets mission, vision og strategi. Du får mulighed for at komme ind i den inderste kerne af forbundet som også giver mulighed for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et fællesskab, hvor flere løfter mere, så det er muligt for alle at bidrage i en ellers travl hverdag. 

Læs på denne side en nærmere beskrivelse af hvilke profiler vi søger. Del gerne opslagene i dit eget netværk, eller send opslag direkte til en person du tænker matcher kompetenceprofilen.

Kompetenceprofil

 

Bestyrelsesmedlemmmer

GymDanmarks bestyrelse sammensættes af medlemmer med kompetencer indenfor politik, strategi, ledelse og økonomi. Bestyrelsesmedlemmerne skal have en generel idrætsfaglig indsigt, viden om og erfaring med frivilligt arbejde samt en stor interesse for gymnastikken. I 2018 skal vi vælge fem nye bestyrelsesmedlemmer.

Læs det spændende opslag her (del opslag i eget netværk, kopier link)

Download opslag som pdf her (send opslag til en du kender, download pdf)

 

Forbundsformand

GymDanmarks forbundsformand vælges for en to-årig periode, og selvom den nuværende formand Anders Jacobsen genopstiller, ønsker en enig bestyrelse at skabe en gennemsigtig proces på alle punkter og derfor opslåes formandsposten samtidigt med bestyrelsesposterne.

Læs det spændende opslag her (del opslag i eget netværk, kopier link)

Download opslag som pdf her (send opslag til en du kender, download pdf)

 

Praktisk

For begge poster er det gældende, at du skal indsende motiveret opstilling (download skabelon) og CV, som sendes til info@gymdanmark.dk senest den 15. september 2018.

Vil du vide mere så kontakt næstformand Lene Christiansen lch@gymdanmark.dk // tlf. 2175 8646, eller direktør Ditte Okholm-Naut don@gymdanmark.dk // tlf. 4076 4047.

Download skabelon til motiveret ansøgning