Tæt kamp om podiepladserne til forbundsmesterskaberne i sports acrobatik - GymDanmark

Tæt kamp om podiepladserne til forbundsmesterskaberne i sports acrobatik

Af Kamine Julie Dam Jacobsen

Foto: Gymfotovideo.dk

Efter første runde af forbundsmesterskaberne, for omkring en måned siden, var der lagt op til et brag af en anden runde i senior dame trio, hvor der var tæt kamp om de tre øverste placeringer. Efter afvikling af lørdagens balancerutiner blev konkurrencen kun endnu tættere, efter at Liv Worch, Pernille Bossen og Nikoline Dam Lundgaard fra TST Gymnastik udførte en sikker balancerutine og dermed forbedrede deres 5. plads fra første runde og samtidig skubbede til de foreløbige medaljeplaceringer.

Forbundsmesterskaberne skulle således afgøres i søndagens temporutiner, hvor pigerne fra TST Gymnastik efter en sikker temporutine kunne hive sølvmedaljen med hjem, da klubkammeraterne fra TST Gymnastik Freja Larsen, Mette Hedegaard Mikkelsen og Signe Bossen tog guldet efter fire flotte og sikre rutiner i begge runder.

Bronzemedaljen blev vundet af sidste års forbundsmestre fra HI-Skanderborg Sofie Bang Jensen & Elisabeth Holler & Naja Lange. Mindre tæt forløb det sig i senior dame par, hvor Sofie Lindemose & Signe Henningsen fra Fuglebjerg IF vandt solidt over sidste års forbundsmestre Agnes Ravn-Jakobsen & Kamine Jacobsen fra Svinninge Gymnastikforening og hjemmebane parret Anne Yun Lauridsen & Line Tonsberg Jensen fra Hammel Gymnastikforening, som tog henholdsvis sølv og bronze.

Se forbundsmestrene i junior samt øvrige resultater her