Bronze til danske sports acrobater - GymDanmark

Bronze til danske sports acrobater

I Kristi himmelfartsdagene deltog det danske landshold i sports acrobatik i en international venskabskonkurrence i ‘s-Hertogenbosch i Holland.

Forud for finalerne, havde de danske sports acrobater været igennem to dage med kvalifikationsrunder. Kvalifikationen bestod af henholdsvis en balancerutine og en temporutine. Efter kvalifikationen var alle danske landsholdsrutiner klar til finalerne om lørdagen, som bestod af en kombineret rutine. I finalerne nulstilles pointene og i senior dame par blev det Sofie Grøndahl Lindemose og Signe Ravn Henningsen som kæmpede sig til bronzemedaljen.

I de øvrige rækker blev det dog ikke til podieplaceringer, men alligevel udtaler Anna Houg Jensen (junior 2 trio) at det har været en spændende udfordring at konkurrere i Holland og at de har fået stor inspiration til at træne hårdere mod nye mål. Dette har også været et af formålene med turen, nemlig at bringe ny inspiration med hjem til det danske sports acrobatikmiljø, som stadig er i rivende udvikling.

Se alle resultater her

Læs mere om Sports Acrobatic her

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen