Springsikker søger undervisere på Sjælland - GymDanmark

Springsikker søger undervisere på Sjælland

Vil du undervise på Springsikker-uddannelser i den kommende sæson?

.. Så glæder vi os til at se dig på et af vores kurser for MASTER-instruktører!

For at blive underviser på Springsikker-uddannelsen skal du selv have bestået niveau 2 (SM-2 og ST-2), samt til dagligt arbejde med modtagning på min. det niveau du ønsker at undervise på.

Du skal gerne bo på Sjælland og du skal kunne deltage på MASTER samlingen d. 4. juni på Sorø Gymnastikefterskole. TILMELDINGSFRIST 22. maj!!

Se invitationen her

Hvad kan du forvente som Springsikker-underviser?
– Blåstempling af GymDanmark og DGI Vi har valgt DIG som underviser i Springsikker fordi DU er en dygtig og kvalificeret underviser i springsikkerhed.

– Mulighed for at afholde uddannelser og tjene penge Du indgår i vores stab af Springsikker MASTER-instruktører, som afholder mange uddannelser årligt – fordelt over hele landet.

– Mulighed for inspirerende netværk Du har plads i en gruppe af engagerede undervisere som sammen sætter standarden for springsikker undervisning i Danmark. Løbende sparring i lukket facebook gruppe.

Hvad forventer vi?
Som Springsikker MASTER-instruktør repræsenterer du både GymDanmark og DGI Gymnastik. Vi lægger vægt på engagement, faglighed og professionalisme. Derfor forventer vi, at du møder velforberedt og til
tiden, når du skal afholde uddannelse. Dvs. at du har løst evt. forberedelsesopgave til uddannelsen.

Du er naturligvis loyal overfor Springsikker-konceptet og sikrer, at alle kursister får det optimale ud af uddannelsen.

Vi ser dig som vores forlængede arm – du er vores ambassadør og derfor er det vigtigt, at du fremstår positiv og engageret i opgaven som Springsikker-underviser.

Har du spørgsmål så kontakt Pil Christiane Lindekron, pcl@gymdanmark.dk