Talenthold Greve vinder Gym for Life Danmark 2018 - GymDanmark

Talenthold Greve vinder Gym for Life Danmark 2018

På denne smukke søndag i maj gik det løs ved Gym for Life, som bliver arrangeret af GymDanmark i samarbejde med Tarup-Paarup Idrætsforening. Der var lagt op til masser af flot gymnastik, og ikke mindst nogle underholdende opvisninger fra de i alt 11 deltagende hold – og alle leverede i stor stil. 

Gym for Life er en opvisningskonkurrence, hvor holdene bliver bedømt, og hvor kvalitet og underholdningsværdi er i højsædet for konkurrencen. Der var rekord mange deltagere, og mange forskellige genre blev vist frem – alt fra danse inspirerede indslag til springhold og acrobatik. Alle holdene i år havde et højt niveau og viste hver i sær, hvordan gymnastikken kan fortolkes på forskelligvis.  

Alle hold får medalje og bliver inddelt i bronze, sølv og guldkategorier, hvor af guld-holdene går videre til finalen. Der gik fire hold videre i finalen ved dette års konkurrence, og det blev Talenthold Greve, Performance Eliteteam fra Bellinge Gymnasterne, LG ModernGymStars og LG SpringGymStars, som trak de længste strå.

Efter en spændende finale blev det Talenthold Greve, som kunne juble og løfte pokalen og kalde sig vinder af Gym for Life 2018. 

Resultater 2018

VINDER AF GYM FOR LIFE
Talenthold Greve

GULD
Talenthold Greve
LG SpringGymStars 
Bellinge Gymnasterne Performance Eliteteam 
LG ModernGymStars

SØLV
LG AkroGymStars
KB Elite
Bellinge Gymnasterne Talentpiger 8+ 
Opvisningsholdet fra GF81 

BRONZE
VGF89 Juniorpiger 6.-9. kl.
KB Performers
HTT Pigerne
 

FAKTA: 
Med Gym For Life- konkurrencen får opvisningsgymnastikken i Danmark et nationalt arrangement, hvor de kan få deres opvisning bedømt, samt blive inspireret af det samlede gymnastikshow, hvor kvalitet og underholdningsværdi er i højsædet for konkurrencen. 

Læs mere her