Lillerød Rope Skipping Team officielle Danmarksmestre 2018 - GymDanmark

Lillerød Rope Skipping Team officielle Danmarksmestre 2018

Det blev præcis det drama og den fantastiske konkurrence som alle havde håbet på. Lillerød vandt hele fire discipliner ud af de seks nemlig Single Rope Speed Relay, Double Dutch Speed Relay, Single Rope Pair Freestyle og Single Rope Team Freestyle, mens de blev nr. to i Double Dutch Single Freestyle og nr. 3 i Double Dutch Pairs Freestyle. De forsvarende Danmarksmestre fra Gug blev nr. 2 i fire discipliner og nr. 1 i to discipliner, men dette var ikke nok til at tage sejren og derved måtte de dygtige piger fra Gug se sig slået efter at have vundet DM for hold hele 17 gange.

”Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Vi kommer her i dag og har en mentalitet omkring, at vi bare skal være os selv og gøre det så godt vi kan. Vi har haft en rigtig god sæson, men vi ligger jo og kæmper meget tæt – så vi har ikke turde håbe på det. Vores indstilling var bare, at vi skulle kæmpe så meget som muligt. Vi har ønsket dette i så lang tid. Vi har været sammen som hold i to år nu, og det gør en stor forskel. Vi kender hinanden så godt nu, og vi har fået opbygget en rigtig god stabilitet det sidste år, og det gør bare, at vi overall har et rigtig godt produkt. Næste mål er VM og det glæder vi os meget til. Vi har fået opbygget et meget højt bundniveau og det giver os selvtillid”, fortæller en smilende og meget glad Emilie Lykke.

Nr. 1 Danmarksmestre: Anna Sørensen, Emilie Lykke, Louise Francis, Marie Broen Magersholt og Mathilde Larsen fra Lillerød GF.
Nr. 2: Asta Heltborg, Cathrine Hansen, Christine Møller Jensen, Eva Skalshøj og Simone Rafn fra Gug
Nr. 3: Cathrine Nygaard , Anna Enggaard, Fie Louise Lindschouw, Helena Jensen og Pernille Griebel Mogensen fra Gug

Find alle resulaterne fra 15+ her

Måløv tog guld i 12-14 år og Lillerød vinder guld i Mixrækken 15+
I 12-14 år blev der kæmpet om pladserne på podiet og der var kamp til stregen hele vejen igennem de forskellige discipliner. Men det var pigerne fra Måløv IF som kunne hænge guldet om halsen, mens IF32 Glostrup GF blev nr. 2 og Lillerød GF blev nr. 3. Find resultaterne for 12-14 år her

I Mixrækken 15+ var der to hold som dystede om guldet, men her hev Lillerød overbevisende sejren hjem efter en placering som nr. 1 i alle seks discipliner. – og  Gug blev nr. 2. Find resultaterne for 15+ MIX her

Se alle billederne fra dagen her

VM venter til sommer

Flere af holdene ved dette års DM skal også repræsentere Danmark ved VM i Shanghai fra d. 24/7-2/8 til sommer og derfor var alle sjippere opsatte på at gennemføre det program som de senere i år skal dyste med.

Følgende hold er udtaget til holdkonkurrencen ved VM:

 • Senior World Team Championships – piger overall: 
  Asta, Cathrine, Christine, Eva, Simone (Gug),
  Anna, Emilie, Louise, Marie, Mathilde (Lillerød),
  Anna, Cathrine, Fie, Helena, Pernille (Gug)
 • Senior World Team Championships – mix overall: 
  Emma, Laura, Mia, Simon, Victoria (Lillerød)
 • International Open Team Tournament – piger overall: 
  Catharina, Maja, Natascha, Tatiana (Glostrup), Emma, Julie, Kirstine, Laura, Mathilde (Gug)

Læs meget mere om hvem der ellers er udtaget her 

Følg Rope Skippings facebookside og bliv opdateret  

Fakta om Rope Skipping
I Rope Skipping dyster man i seks forskellige discipliner, to speed-discipliner (Single Rope Speed Relay og Double Dutch Speed Relay), to discipliner, hvor skipperne har hvert sit tov (Single Rope Pair freestyle og Single Rope Team Freestyle), og to discipliner med to store tove (Double Dutch Single Freestyle og Double Dutch Pairs freestyle). Vinderen af DM er det hold som samlet set bliver placeret bedst i alle discipliner.