Første trampolinspringer udtaget til VM - GymDanmark

Første trampolinspringer udtaget til VM

Benjamin Salo Kjær fra Haslev TT fortsætter de gode takter fra EM for bare to uger siden. Ved denne weekends World Cup sikrer gode stabile øvelser, Benjamin en 19. plads i konkurrencen med 47 startende fra 18 nationer, herunder de bedste springere fra både Kina, Japan, Rusland og Hviderusland. Med resultater fra denne World Cup scorer Benjamin 12 point til verdensranglisten og hopper ca. 10 pladser frem. 

Også Danmarks anden deltager Christian Andersen sprang to fornuftige øvelser, hvor han blandt andet fik vist en øvelse med to trippelspring (der er krav for VM-deltagelse) og ender som nr. 31.

Landstræner Anette Dalsten siger: ’Vi returnerer nu straks til træningshallen for at bygge videre på den positive udvikling. Næste stævne for de bedste trampolinspringere bliver Frivolten Cup 12.maj og så skal det store slag stå til årets hjemlige højdepunkt DM i Odense 26.maj’.