Eurogym ny redskableverandør til GymDanmark Tumbling - GymDanmark

Eurogym ny redskableverandør til GymDanmark Tumbling

Det er en glad formand for Tumbling i GymDanmark Søren Juul Sømod der siger; Jeg er rigtig glad for aftalen med Eurogym, som sikrer gunstige forhold for tumblerne i Danmark. Det glæder mig at kunne tiltrække en attraktiv samarbejdspartner som Eurogym til vores sport. Samarbejdet sikrer både de bedste redskaber til vores tumblere, og undersøtter samtidig et fælles ønske om at udvikle gymnastikken på bedste vis’.

Også en tilfreds direktør i Eurogym, Jakob Søndergaard er stolt over at være en del af GymDanmarks tumblingaktivitet og siger ’Vi har allerede aftale som redskabsleverandør til GymDanmark TeamGym. Nu kan vi også kalde os officielle samarbejdspartnere med GymDanmark Tumbling, en status vi både er stolte og glade for’. Jakob smiler og sender i øvrigt en stor hilsen til tumblerne som netop er hjemvendt fra EM i Azerbaijan med både sølv og bronze i baggaen.

Besøg EuroGym’s hjemmeside her

 

 

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen