Early Bird pris på GymTræner 1 - Basis frem til 1. juni. Spar 500 kr. - GymDanmark

Early Bird pris på GymTræner 1 – Basis frem til 1. juni. Spar 500 kr.

At være en god træner er noget man skal øve sig på – Det kommer ikke af sig selv.
Ligesom man i skolen gennem både teori og praksis lærer at læse, så vil man gennem GymDanmarks træneruddannelse også få en masse redskaber som man skal hjem og øve sig på.

At være en dygtig træner er i vores øjne meget mere end at kunne sammensætte en god og varieret træning, som måske er noget af det første der falder de fleste ind– Som træner skal du kunne lære fra dig – Du skal være en UNDERVISER! 

Uddannelsens mål er at skabe gode undervisere som er deres trænerrolle bevidst og ved hvilke ting der påvirker gymnasterne fysisk såvel som psykisk og socialt.

HUSK VED TILMELDING TIL GYMTRÆNER 1 – BASIS INDEN D. 1. JUNI SPARER DU 500 kr. !!

GymTræner 1 – Basis er første step i din uddannelse.
Med GymTræner 1 – Basis kan du planlægge og gennemføre en effektiv grundtræning med kvalitet. 

Uddannelsen giver dig et solidt grundlag for at kunne folde dig ud som træner og indeholder emner som undervisningsprincipper, opvarmning, grundtræning, motorik, din rolle som træner, træningsplanlægning og idrætsskader. På alle uddannelsen vil der være fokus på at lære ”at træne gymnastik”. At konkurrere og gå til konkurrence vil ikke være i fokus, og uddannelsen vil være relevant for alle.

Forberedelse inden uddannelsen
Inden du møder på GymTræner 1 – Basis skal du have gennemført et antal E-læringskurser. 
Det skal du fordi, undervisningen i praksis på GymTræner 1 – Basis er baseret på, at du på forhånd har noget teoretisk viden, så vi kan koncentrere os om at være så praktiske som muligt på selve uddannelsen.

På uddannelsen
Når du møder på uddannelsen kan du forvente at møde engagerede undervisere som er klar til at vise vejen frem mod formålet for uddannelsen; nemlig at give dig et godt fundament til trænergerningen med fokus på dig som underviser. Udvikling, progression og fastholdelse vil være nøgleordene for denne uddannelse. Som afslutning op uddannelsen skal du bestå en undervisning øvelse. Du vil skulle undervise dine uddannelseskammerater ca. 5 min. og derefter fortælle om dine forudgående tanker for lige netop disse øvelser du har valgt. 

Efter uddannelsen hjælper vi dig igang
Inden uddannelsen afsluttes vil du blive introduceret til en refleksionsopgave som du skal aflevere 30 dage efter uddannelsen. Formålet med denne øvelse er at hjælpe dig i gang med at bruge alt det du har lært. Det kan nemlig godt være svært at komme i gang med.

Vi håber, at du gennem GymDanmarks træneruddannelse får øjnene op for, hvor mange facetter der er i trænergerningen, og vi kan gøre dig nysgerrig på hele tiden at dygtiggøre dig lige meget hvor gammel du er, hvor meget erfaring du har eller hvilken gymnastikgren du interesserer dig for…