Fantastisk Gymnasternes dag i Lyngby Hallen - GymDanmark

Fantastisk Gymnasternes dag i Lyngby Hallen

Over 1000 gymnaster  fra hele 36 foreninger deltog i årets Gymnasternes dag og det var en rekord deltagelse på Gymnasternes dag på Sjælland.

Dagens opvisningsshow startede med en fin åbning, og derefter tog det fart med alle opvisningerne. Der var stor variation på, hvad de forskellige hold kom med, og det var alt fra opvisningshold med op til 75 gymnaster og disciplin-specifikke opvisninger med Rytmisk gymnastik, Rope skipping og TeamGym. Så variationen var stor, og det var en meget seværdig opvisningsdag fra start til slut. 

Gymnasternes dag er en dag for gymnasterne, hvor der er fokus på, at gymnasterne er i centrum og kommer til at føle sig som noget særligt. Dette blev i scenesat ved spotlights, goodiebags, venskabsforeninger (heppere) og feedback af opvisningen. En helt igennem festlig, hyggelig og ikke mindst god dag for gymnaster og trænere.

Gode frivillige kræfter fra Gladsaxe IF
Det er 5. år at GymDanmark afholder Gymnasternes Dag på Sjælland – og årets værtsforening var Gladsaxe IF som havde samlet en hær af frivillige mennesker, der gennem hele dagen knoklede for at få hele dagen til at løbe på skinner – lige fra redskabsslæb, lys og lyd, bygge ballonport, ligge den røde løber klar og pakke goodiebags. Alt sammen for at gymnasterne fik den bedste oplevelse.

Gymnasternes dag er tilbage igen i 2018 – næste store event er Gym for Life d. 6 . maj