Store forventninger til Danmark ved Junior NM i TeamGym - GymDanmark

Store forventninger til Danmark ved Junior NM i TeamGym

Der bliver stillet op i stærkeste opstilling, når de to bedste hold inden for MIX, PIGE og DRENGE drager til NM – alle kvalificerede sig ved en udtagelses-konkurrence d. 27. januar. Danmark har tradition for at være i den absolutte top i TeamGym og målet ved NM junior er at opretholde den status. “Vi har udtaget ialt seks danske juniorhold, hvor vi er repræsenteret af to hold i henholdsvis mix, drenge og piger. Vi stiller med seks fantastiske hold, og jeg glæder mig til at se en spændende og vild fed konkurrence – målet er danske medaljer og placeringer i toppen”, fortæller formanden for TeamGym for Udvalget, Frank Veje Jakobsen.

MIX konkurrencer deltager GHG Herlev og Slagelse GF, der har vist et flot niveau og som bidrog til en meget spændende udtagelseskonkurrence i januar. Det bliver spændende at se om de to hold kan holde niveauet og forsvare den danske sølvmedalje som Flemming Efterskole hev hjem i 2016. 

Det er to meget garvede hold som deltager i PIGERNES konkurrence nemlig Bolbro Gymnasterne og Greve Gymnastik og Trampolin. De to klubber havde også hold med til NM i 2016, og ved sidste NM vandt Bolbro sølv og Greve blev nr. 5. 

I DRENGENES konkurrence er det TeamGym Aarhus og Roskilde TeamGym, som står for at vise et højt niveau frem. Jagten på medaljer er sat ind i drengenes konkurrence, hvor de skal forsvare to medaljer fra 2016 i henholdsvis guld og bronze. TeamGym Aarhus er forsvarende Nordiske mestre og de har bestemt en klar plan om at gentage succesen fra 2016. “Vi har en klar misson og det er at bringe pokalen med hjem til Danmark igen -vi går efter guldet. Vi har et stærkt hold, som kan deres ting og er klar til NM. Vi har en gruppe, hvor hele seks drenge også var med i 2016, så der er nogle garvede kræfter på holdet”, fortæller Kasper Elgaard, Cheftræner for TeamGym Aarhus.  

De danske hold:

Junior Mix
– GHG Herlev
– Slagelse

Juniorpige
– Bolbro Gymnasterne
– Greve Gymnastik og Trampolin, TeamGym Greve 

Juniordrenge
– TeamGym Aarhus
– Roskilde TeamGym

LIVESTREAM LINK (adgang koster 11 EURO)

LIVESCORE LINK

PROGRAM, lørdag d. 14 april: NB tidsforskel DK tid skrevet i parentes

10:10 (9.10 DKtid)      Åbningsceremoni
10:30 (9.30 DKtid)      Konkurrence MIX

12:00 (11.00 DKtid)    Opvarmning for PIGER
13:30 (12.30 DKtid)    Konkurrence PIGER

15:30 (14.30 DKtid)    Opvarmning DRENGE
16:30 (15.30 DKtid)    Konkurrence DRENGE

18:00 (17.00 DKtid)       Præmieoverrækkelse

Vil du vide mere om NM 2018 i Finland her