Oplev Gymnasternes dag i Lyngby hallen - GymDanmark

Oplev Gymnasternes dag i Lyngby hallen

Det er 5. år at GymDanmark afholder Gymnasternes Dag på Sjælland – og årets værtsforening er Gladsaxe IF som har samlet en hær af frivillige mennesker, som arbejder med at dagen kommer til at forløbe på skinner med alle gøremål – lige fra redskabsslæb, lys og lyd, bygge ballonport og ligge den røde løber klar. Alt sammen for at gymnasterne får en fantastisk oplevelse.

Og det er det, det handler om, nemlig gymnasterne – derfor hedder det Gymnasternes Dag. Der er fokus på at gymnasterne er i centrum og kommer til at føle sig som noget særligt. Gymnasternes dag er dagen, hvor hold fra hele Sjælland samles og viser deres opvisning og kunnen – gymnasterne får mulighed for at se andre hold lave opvisning, som de normalt ikke støder på til andre forårsopvisninger. Alle foreninger kan tilmelde et hold til Gymnasternes Dag.

Der er stor variation på, hvad de forskellige hold kommer og viser, der kommer opvisningshold med over 50 gymnaster gymnaster og disciplin-specifikke opvisninger med Sports Acrobatik, TeamGym og Rytmisk gymnastik. Men kendetegnet er at det er foreningshold som kommer og viser, hvad de har trænet på i løbet af sæsonen, og vil dele deres gymnastikglæde med andre.

Rekord deltagelse – over 1000 gymnaster fordelt på 36 hold – Gymnasternes Dag bliver mere og mere populær, og årsagen er  et showpræget set up på dagen og  at den bliver afholdt hos forskellige værtsforeninger, så vi tilgodeser de geografiske afstande, men vigtigst og det helt særlige er den store variation af holdene fra nær og fjern.

Find programmet for dagen her