GymDanmark bidrager med ny læring til Danmarks Brydeforbunds kursus - GymDanmark

GymDanmark bidrager med ny læring til Danmarks Brydeforbunds kursus

I brydning stilles der nogle (akrobatisk) krav til opnåelse af deres motorikmærkesystem (Guld, sølv og bronze-mærke), Nogle af de motoriske færdigheder man skal kunne for at modtage et motorikmærke i brydning, stammer fra gymnastikken (håndstand, kraftspring, flik flak mm.). Derfor giver/gav det rigtig god mening at GymDanmark bidrog med nogle timers undervisning om opbygning af de motoriske færdigheder, der stilles krav om til bryderne.

Kursisterne var meget begejstrede, og Luca Holt(Træner for udviklingstruppen i brydeforbundet) udtaler: ”Det var lige det, jeg ønskede mig. Flik flak, saltoer og hovedspring er en naturlig del af brydetræningen. Men der var virkelig dejligt med inspiration til, hvordan man bygger træningen gradvist op i forhold at udvikle de unge bryderes akrobatiske færdigheder”.

Dette kursus er et bevis på at gymnastikken kan benyttes som inspiration til andre idrætsgrene. 

Find alle GymDanmarks kurser her eller kontakt en af vores konsulenter for et skræddersyet kursus til netop jeres behov