Gymnasternes dag blev afholdt for 68. gang i Odense - GymDanmark

Gymnasternes dag blev afholdt for 68. gang i Odense

Traditionen tro åbnede Odense Idrætshal dørene til Gymnasternes dag den anden weekend i marts, og i år var 23 hold klar til at vise gymnastik på alle niveauer. Der var lagt op til et underholdende show med masser af seværdig og underholdende gymnastik. Det var i år 68. gang, at der blev afholdt Gymnasternes Dag i Odense, og det var et meget varigerende show der blev fremvist, hvor man kunne opleve både opvisnings-og konkurrencegymnaster samt mange af gymnastikkens discipliner.

Gymnasternes dag er en dag for gymnasterne, hvor der er fokus på, at gymnasterne er i centrum og kommer til at føle sig som noget særligt. Dette blev i scenesat ved flot indgangsport og feedback af opvisningen. Der var også indlagt en pause med fællesdans for både publikum og gymnaster. En helt igennem festlig, hyggelig og ikke mindst god dag for gymnaster og trænere.

“Gymnasternes Dag på Fyn blev en flot opvisningsdag med 23 forskellige fynske hold på gulvet samt besøg fra et hold fra både Sjælland og Jylland! Dagen blev en fin blanding af spring – og rytmehold og publikum blev på fornemmeste vis guidet igennem dagen af en veloplagt speaker! På gensyn næste år søndag d. 10/3, hvor Gymnasternes Dag afholdes i Paaruphallerne i Odense NV”, fortæller en Glad Mette Find Andersen, Medlem af Gymnastik for Alle udvalget. 

Gymnasternes dag fortsætter på Sjælland d. 8 . april – find info og program her