Oplev Gymnasternes dag i Odense på søndag d. 11 marts - GymDanmark

Oplev Gymnasternes dag i Odense på søndag d. 11 marts

Bellinge Gymnasterne  og GymDanmark afholder i samarbejde Gymnasternes Dag 2018 i Odense – en showpræget opvisning med masser af fantastiske hold. Der er lagt op til et underholdende show med masser af seværdig og underholdende gymnastik. Det er i år 68. gang, at der afholdes Gymnasternes Dag i Odense, og det bliver et meget varigerende show, hvor man kan opleve både opvisnings-og konkurrencegymnaster samt mange af gymnastikkens discipliner.

Alle er velkommen i Odense Idrætshal til et brag af en opvisning. 

Hvor og hvornår: 
Søndag d. 11. marts kl.9.30 i Odense Idrætshal – Programmet kan findes her.

Hvad er Gymnasternes Dag?
 
En opvisningsdag med fokus på kvalitet, gymnastikglæde og show over hele disciplin paletten. Tre forskellige steder i Danmark mødes over 2.500 talenter og gymnastikstjerner. GymDanmarks Gymnastik For Alle Udvalg (GFA) er værter for denne gymnastikopvisning, der bringer publikum på en rejse igennem gymnastikkens mange discipliner, fremført af både konkurrence- og breddehold. Læs mere her