Stor dansk succes ved NM i Rytmisk Sports Gymnastik - GymDanmark

Stor dansk succes ved NM i Rytmisk Sports Gymnastik

Ved NM i Norge i denne weekend blev det til ikke mindre end tre bronzemedaljer og flere finalepladser til Danmark. Lørdag vandt Isabella Vejby Schultz fra Ballerup GF en rigtig flot bronzemedalje i juniorrækken, og derudover vandt de danske juniorer bronzemedalje i team-konkurrencen. De danske individuelle senior gymnaster kørte også nogle rigtige gode og stabile serier om lørdagen, og Seniorgruppen trodsede sygdom og kørte nogle fine serier.

Om søndagen var der finaler i de enkelte redskaber og her var Danmark repræsenteret hos både junior og senior. Isabella Vejby Schultz (junior fra Ballerup GF) kvalificerede sig til tøndebånd, bold og kølle finale, Joline Steinhoff (junior fra TIK) kvalificerede til køller og vimpel finalerne og Josefie Elgaard (Senior fra Hjertig IF) kvalificerede sig til tøndebånd og bold finalen. 

I søndagens finaler blev det til endnu en bronzemedalje til Isabella i kølle finalen. 

Imponerende resultater af de danske piger, som tager hjem fra Norge med masser af medaljer, flotte resultater og en masse selvtillid.