Ny stor samarbejdsaftale skal styrke landsholdene i TeamGym - GymDanmark

Ny stor samarbejdsaftale skal styrke landsholdene i TeamGym

Der har længe været et ønske om at kunne sprede landsholdenes træningssamlinger ud over hele Danmark, og med den nye aftale er det lykkedes. Med den nye aftale er landsholdene sikret nogle gode forhold, og dette er vigtigt for forberedelserne frem mod EM. Den nye aftale går meget enkelt ud på, at samarbejdsparterne skal stå for at huse landsholdenes træningssamlinger, som tæller alt fra selve trænings faciliteterne til overnatning og bespisning.

De ni samarbejdspartnere består af otte efterskoler og SG i samarbejde med Svendborg Kommune. Ønsket om at sprede landsholdsamlingerne udover hele landet har været for at skabe en større synlighed i lokalområderne og styrke relationerne, men også i høj grad et ønske om, at samarbejdsparterne kan bruge deres position som Landsholds-partner til at kunne brande sig selv samt styrke interesser og udviklingsområder internt og eksternt. 

“Jeg er stolt over dette partnerskab – fordi vi løfter i flok. Vi gør det her sammen fordi vi gerne vil det – sammen! Jeg synes, det har været en spændende rejse at nå hertil, og jeg kan med sikkerhed sige at vores landshold for de absolut bedste betingelser frem mod EM. Jeg vil gerne sige vores samarbejdspartnere et stort tak, fordi de ønsker at være med omkring landsholdene. Deres støtte betyder alverden”, fortælle Formanden for Udvalget for TeamGym, Frank Veje Jakobsen.   

Samarbejdsparterne er:

BGI Akademiet
Brejninggaard Efterskole
Bøvling Idrætsefterskole 
Flemming Efterskole
SG og Svendborg Kommune 
Gymnastikefterskolen Stevns 
Sorø Gymnastikefterskole
Vejstrup Efterskole
Vesterlund Efterskole

#sammenudviklervigymnastikken