Fantastisk Gymnasternes dag i Hammerum Hallen - GymDanmark

Fantastisk Gymnasternes dag i Hammerum Hallen

Over 1000 gymnaster deltog i årets Gymnasternes dag og det var en rekord deltagelse på Gymnasternes dag i Midtjylland.

Dagens opvisningsshow startede med en fin åbning, og derefter tog det fart med alle opvisningerne. Der var stor variation på, hvad de forskellige hold kom med, og det var alt fra opvisningshold med op til 75 gymnaster og disciplin-specifikke opvisninger med Sports Acrobatik, Rope skipping og Power Tumbling. Så variationen var stor, og det var en meget seværdig opvisningsdag fra start til slut.

Gymnasternes dag er en dag for gymnasterne, hvor der er fokus på, at gymnasterne er i centrum og kommer til at føle sig som noget særligt. Dette blev i scenesat ved spotlights, goodiebags, venskabsforeninger (heppere) og feedback af opvisningen. Der var også indlagt pauser med salto-konkurrence og fællesdans for både publikum og gymnaster. En helt igennem festlig, hyggelig og ikke mindst god dag for gymnaster og trænere.

“Hold nu op jeg er helt høj, det har været en helt fantastisk dag med masser af gymnastik og ikke mindst herlige indslag fra venskabsforeningerne. Det har virkelig været en fornøjelse at opleve hvordan at alle hold bare havde en fest på gulvet og ikke mindst det gode publikum gennem dagen. Vi har i år rekord mange deltagere over 1000 gymnaster, og det er fedt, at så mange har lyst til at være sammen om at vise gymnastikken frem. Og tak til Gjellerup Sdr. SG & I for det gode samarbejde med Gymnasternes dag. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så entusiastiske mennesker”, fortæller Udviklingskonsulent og ansvarlig Tenna N. Gundersen fra GymDanmark

Gode frivillige kræfter fra Gjellerup Sdr. SG & I
Det er 5. år at GymDanmark afholder Gymnasternes Dag i Midtjylland – og årets værtsforening var Gjellerup Sdr. SG & I som havde samlet en hær af frivillige mennesker, der gennem hele dagen knoklede for at få hele dagen til at løbe på skinner – lige fra redskabsslæb, lys og lyd, bygge ballonport, ligge den røde løber klar og pakke goodiebags. Alt sammen for at gymnasterne fik den bedste oplevelse.

Find en masse billeder fra dagen til fri download her inden for nogen tid

Gymnasternes dag fortsætter på Fyn d. 11. marts og på Sjælland d. 8 . april – find info og program her