Velkommen til Carina og Peter på Forbundskontoret - GymDanmark

Velkommen til Carina og Peter på Forbundskontoret

Regnskabsansvarlig med HR ansvar

Kigger du forbi Forbundskontoret i løbet af den næste tid, vil du kunne hilse på flere nye ansigter. Måske har du allerede hilst på Pernille Hansen, vores nye regnskabsmedarbejder i Team Økonomi. Pernille har den 1. marts fået selskab af Carina Rosenkrands, som bliver den anden halvdel i teamet med ansvar for blandt andet HR. Team Økonomi løfter økonomi og HR-relaterede opgaver i samarbejde med Direktøren og de økonomiansvarlige i udvalgene. Carina kommer senest fra en stilling som fuldmægtig på Frederiksberg Rådhus, men trækker tråde tilbage til både det private erhvervsliv og den offentlige sektor. 

Du kan komme i kontakt med Carina på 4326 2602 eller caro@gymdanmark.dk

Bevæg dig for livet – Fitness opruster

Arbejdet ude i foreningerne er Bevæg dig for livet – Fitness’ kerneopgave, og pr. 1. marts er den del styrket yderligere med ansættelse af Peter Poulsen som fitnesskonsulent med ansvar for Midtjylland. Peter Poulsen har tidligere arbejdet som folke- og handelsskolelærer og konsulent i DIF (Syd- og Sønderjylland). Siden 1990 har han arbejdet som sælger og sidenhen i mediebranchen som salgs- og mediekonsulent.

Du kan komme i kontakt med Peter på 2636 2619 eller ppo@gymdanmark.dk