Seks stærke hold udtaget til Junior NM efter en dramatisk konkurrence - GymDanmark

Seks stærke hold udtaget til Junior NM efter en dramatisk konkurrence

Bolbro og Greve sejrede i en spændende pigekonkurrence 
I pigernes konkurrence deltog der 8 hold og her stod feltet helt åbnet for, hvem som kunne komme med til NM, der var ikke bare to favorithold, men hele fem hold bed sig fat i toppen og pressede deres modstandere til glæde for et oplagt publikum. Det blev Bolbro gymnasterne som med en helt fantastisk smuk og velgennemført rytmeserie og nogle stabile præstationer på bane og trampet, kunne tage første pladsen og sikre sig den ene billet til NM. Kampen om den anden NM-plads stod mellem Viborg og Greve, som lå meget tæt efter både rytme og trampet, men på banen trak Greve fra, og kunne snuppe NM-pladsen fra Viborg.     

Se resultaterne fra pigekonkurrencen her

Dramatisk mixkonkurrence med spænding til det sidste
Det blev ikke bare en stille og rolig mixkonkurrence, der var hård kamp om de to pladser og det var først til aller sidst at spændingen blev udløst. Langt hen af vejen lignede det dødt løb mellem Gladsaxe, GHG Herlev, Slagelse og Silkeborg, og derfor var forløsningen også stor da GHG Herlev blev nr. 1 med bare 0.4 ned til Slagelse, som blev nr. 2. En forrygende konkurrence med masser seværdig TeamGym for hele publikum i Arena Randers.  

Se resultaterne fra mixkonkurrencen her

Storfavoritterne fra Aarhus og Roskilde sikrede sig overbevisende NM-pladserne
Det var drengekonkurrence der skulle slutte dagens udtagelse til NM og det blev gjort med stil og fantastisk gymnastik. Blandt de 11 drengehold var der to hold som skilte sig ud. Storfavoritterne fra TeamGym Aarhus stod for presset og viste en spændende og interessant rytmeserie med mange sjove og svære momenter. På banen og trampetten viste de, at de er en klasse for sig. – og derved kunne de overbevisende tage førstepladsen og derved endnu en gang tage til NM med masser af selvtillid i bagagen. Roskilde TeamGym leverede også en flot præstation og der er ingen tvivl om, at det er to juniordrenge hold som tager til Finland på jagt mod medaljer.  

Se resultaterne drengekonkurrencen her

Vil du vide mere om NM 2018 i Finland her