Oplev Gymnasternes dag i Hammerum hallen - GymDanmark

Oplev Gymnasternes dag i Hammerum hallen

Det er 5. år at GymDanmark afholder Gymnasternes Dag i Midtjylland – og årets værtsforening er Gjellerup Sdr. SG & I som har samlet en hær af frivillige mennesker, som arbejder med at dagen kommer til at forløbe på skinner med alle gøremål – lige fra redskabsslæb, lys og lyd, bygge ballonport, ligge den røde løber klar og pakke goodiebags. Alt sammen for at gymnasterne får en fantastisk oplevelse.

Og det er det, det handler om, nemlig gymnasterne – derfor hedder det Gymnasternes Dag. Der er fokus på at gymnasterne er i centrum og kommer til at føle sig som noget særligt. Gymnasternes dag er dagen, hvor hold fra hele Jylland samles og viser deres opvisning og kunnen – gymnasterne får mulighed for at se andre hold lave opvisning, som de normalt ikke støder på til andre forårsopvisninger. Alle foreninger kan tilmelde et hold til Gymnasternes Dag, eneste kriterium er, at gymnasterne skal blot have fyldt 8 år, der ikke krav til størrelse eller gymnastisk niveau.

Der er stor variation på, hvad de forskellige hold kommer og viser, der kommer opvisningshold med op til 75 gymnaster og disciplin-specifikke opvisninger med Sports Acrobatik, Rope skipping og Power Tumbling. Men kendetegnet er at det er foreningshold som kommer og viser, hvad de har trænet på i løbet af sæsonen, og vil dele deres gymnastikglæde med andre.

Rekord deltagelse – over 1000 gymnaster fordelt på 30 hold – Gymnasternes Dag bliver mere og mere populær, og årsagen er  et showpræget set up på dagen og  at den bliver afholdt hos forskellige værtsforeninger, så vi tilgodeser de geografiske afstande, men vigtigst og det helt særlige er den store variation af holdene fra nær og fjern.

Find programmet for dagen her 

Gymnasternes Dag bliver også afholdt på Fyn den 11. marts og Sjælland den 8. april