Vil du være med til at formidle NM i Idrætsgymnastik til sommer? - GymDanmark

Vil du være med til at formidle NM i Idrætsgymnastik til sommer?

Interesserer du dig for kommunikation og formidling, har du en bred viden om Idrætsgymnastik og er du fortrolig med de sociale medier som Facebook, instagram og snapchat, så er det dig vi leder efter netop nu, til at indgå i som frivillig i kommunikationsteamet frem mod NM til sommer.

Sjælden event på dansk jord
Til juni samles Nordens absolut bedste junior og senior gymnaster i Idrætsgymnastik i Farum Arena til en fantastisk udgave af de Nordiske Mesterskaber. Det bliver en tæt kamp om medaljer, ære og retten til at kalde sig Nordisk Mester 2018, og du kan komme med på forreste række, når formidling af gymnastikken sætter ind. I et mindre kommunikationsteam bestående af 3-4 personer løser vi alle opgaver, der rimer på kommunikation.

Læs mere om NM i Idrætsgymnastik 2018 her

 

Opgaverne er:

 • At følge idrætsgymnasterne frem mod NM 2018. Du kommer med til de nationale konkurrencer i foråret, og er med til at skrive historierne til både GymDanmarks følgere, men også til lokale medier og gymnastikinteresserede generelt
 • I tæt samarbejde med kommunikationsteamet om NM at planlægge og udføre konkrete opgaver i forhold til kommunikationsstrategien
 • Ansvaret for de kommunikationskanaler som vi aftaler

Vi forventer at du:

 • Er med til dækningen af NM 28. juni – 1. juli i Farum, og kan deltage alle dage
 • Har gode samarbejdsevner og respekt for arbejdet med gymnaster, frivillige og ansatte
 • Har et godt kendskab til Idrætsgymnastik
 • Lyst og erfaring med kommunikation og formidling på skrift
 • Forståelse og erfaring i arbejdet med Facebook, instagram og snapchat
 • Godt overblik og evnen til at have mange bolde i luften
 • Gå-på-mod, positiv indstilling og masser af gode idéer der skal føres ud i livet

Det tilbyder vi også:

 • Du får i arbejdet med kommunikation og formidling til en konkret event, trænet og afprøvet dine kommunikative evner. Du får mulighed for at præge strategien og afprøvet egne idéer i samarbejde med resten af teamet
 • En konkret kommunikationsopgave at skrive på dit CV med reference fra GymDanmark-organisationen

Det praktiske
Vi kan desværre ikke tilbyde dig løn, men vi dækker naturligvis dine faktiske udgifter i forbindelse med transport og forplejning, på dine opgaver i forbindelse med NM. Herudover kommer du med til alle de nationale idrætsgymnastikkonkurrencer du har lyst til i foråret 2018, og til DM i TeamGym 2. juni, hvor du kan opleve noget af det du kan glæde dig til i Farum 28. juni – 1. juli.

Send din ansøgning hurtigst muligt (samt CV og lidt om dig selv) til GymDanmark, Anette Jentzsch aje@gymdanmark.dk eller ring på 2162 6733 få en snak om jobbet.