Velkommen til Pernille og Elisabeth på Forbundskontoret - GymDanmark

Velkommen til Pernille og Elisabeth på Forbundskontoret

Den gode stemning på Forbundskontoret blev primo januar beriget med endnu to stærke kollegere.

Ny Regnskabsassistent

I Regnskabsafdelingen har vi fået fornøjelsen af Pernille Hansen, som kommer med en livslang baggrund i økonomi- og regnskabsfunktioner. Selvom Pernille ikke selv er gymnast, kender hun allerede til gymnastikkens verden, da hun i flere år har været frivillig i Greve Gymnastik og Trampolin klub. Glæd jer allerede nu til at møde Pernille’s gode humør, hun glæder sig ihvertfald meget til samarbejdet med både ansatte på Forbundskontoret og ude i de frivillige og politiske enheder.

Fang Pernille på tlf. 4326 2602 og/eller mail peh@gymdanmark.dk

Ny Udviklingskonsulent

I udviklingsafdelingen er vi også blevet en dygtig kollega mere. Elisabeth har læst idræt og sundhed på Syddansk universitet med speciale i talentudvikling indenfor æstetiske idrætsgrene, og har selv en baggrund som TeamGym-gymnast. Herudover har Elisabeth et grundigt foreningskendskab med gymnastik i hjertet, idet hun hele sit liv har været en aktiv del af en gymnastikforening som træner og/eller bestyrelsesmedlem. Glæd jer til at møde Elisabeth’s som er klar til at trække i arbejdstøjet og siger ‘Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med gymnastikforeningerne i region Sjælland, og være behjælpelig med udviklingen i foreningerne’.

Fang Elisabeth på tlf. 6126 4509 og/eller mail ere@gymdanmark.dk