Milepæl i dansk trampolinhistorie nået - GymDanmark

Milepæl i dansk trampolinhistorie nået

Indsendt af Haslev TT

Kvartetten bestående af Teis Petersen, Lucas Cheung, Christian Andersen og Benjamin Kjær tog stikket hjem på overbevisende måde, og sikrede dermed den sydsjællandske klub sin DM titel nummer 500 i trampolinspring gennem tiderne.

Københavns Trampolinklub sikrede sig sølvmedaljerne, mens rollerne blev byttet om i kvindernes konkurrence, hvor KTKs piger vandt foran HTT’s: Sofie Eck, Emmelie Laugesen, Freya Guillaume og Vanessa Rae Smith.

HTTs første DM titel i trampolinspring blev vundet i 1971 af den mangeårige landstræner Bo Tureby, som fortsat agerer træner i HTT. Med 500 mesterskaber fordelt på 46 år ligger gennemsnittet på næsten 11 DM titler pr år. Det er i sandhed vidnesbyrdet om det flotte og seriøse arbejde, som Haslev TT har stået for gennem hele sin eksistens og om, at klubbens frivillige samt trænere og springere har opnået noget ganske unikt indenfor trampolinverdenen.

Læs mere om Haslev TT her

Foto: HTTs træner gennem en menneskealder, Bo Tureby sammen med det vindende herrehold: Fra venstre: Christian Andersen, Lucas Cheung, Teis Petersen og Benjamin Kjær, samt HTTs guldvindende herrehold og sølvvindende damehold.

 

Se resultater her