I praktik på forbundskontoret - GymDanmark

I praktik på forbundskontoret

Fra september til februar skriver Kamine et virksomhedsprojekt i GymDanmark i forbindelse med sin bacheloruddannelse i idræt og ernæring på Københavns Universitet. Fra september til november har Kamine arbejdet med opstarten af konvertering af uddannelsesmaterialet på GymTræner 1 til E-læring.

I den kommende periode arbejder Kamine med at revurdere det nuværende undervisningsmateriale til GymTræner 1, disciplindelen Sports Acrobatik. Arbejdet består dels i at sikre overensstemmelse mellem GymDanmarks overordnede uddannelsesvision og materialet, og dels at der i materialet tages højde for de udfordringer og muligheder der er i Sports Acrobatikken.

Kamine om praktikopholdet ‘Jeg har valgt at skrive mit virksomhedsprojekt i GymDanmark da jeg brænder for gymnastik og ønsker at være med til at udvikle den danske gymnastik i en positiv retning. Jeg vil derudover også gerne blive klogere på hvordan teoretisk viden fra universitet kan benyttes i praksis i et forbund som GymDanmark’.

Kamine Jacobsens praktikperiode løber frem til januar 2018 og du kan kontakte Kamine på kaj@gymdanmark.dk