GymDanmark forlænger aftale med TeamGym leverandør - GymDanmark

GymDanmark forlænger aftale med TeamGym leverandør

Euro Gymnastic Equipment – i daglig tale EuroGym – har i mange år været en fast samarbejdspartner for GymDanmark. Eurogym har været med til at udvikle TeamGym redskaberne i Danmark og levere alle redskaber til TeamGyms konkurrencer.

”Vi har landet en aftale med Eurogym, som vi er rigtig glade for, og som er med til at skabe stor værdi for TeamGym. Jeg ved, at vi med Eurogym har en samarbejdspartner som kan indfri vores behov og ønsker for fremtiden, og som arbejder professionelt og løsningsorienteret. Det er værdier som er vigtige for os hos en samarbejdspartner”, fortæller direktør i GymDanmark Ditte Okholm-Naut. 

Kontrakten med Euro Gymnastic Equipment er en fem-årig aftale, som skal sikre redskaber til alle nationale TeamGym konkurrencer og nordiske mesterskaber på dansk jord, samt en kontinuerlig udvikling af redskaber og set up.

”Eurogym er utroligt stolt og glade for at kunne fortsætte det konstruktive samarbejde med (TeamGym under) GymDanmark”. Vi ser frem til en fortsat udvikling af redskaberne i tæt dialog med hele TeamGym miljøet”, fortæller, Partner og direktør i Euro Gymnastic Equipment, Jakob Søndergaard. 

Også formanden for Udvalget for TeamGym Frank V. Jakobsen er begejstret; ” Det er dejligt, at vi har landet en aftale med Eurogym – vi har haft et suverænt godt samarbejde og vi har været sammen om at udvikle redskaberne og set up gennem de sidste år. Vi har gjort det bedste for gymnastikken og den udvikling skal vi nu fortsætte”.

Besøg Eurogym på deres hjemmeside her eller på Facebook her

Har du spørgsmål til kontrakten, så skriv til Kommunikation og Event manager Janne Jelstad, jje@gymdanmark.dk