GymDanmark er værter for NM i Idrætsgymnastik 2018 - GymDanmark

GymDanmark er værter for NM i Idrætsgymnastik 2018

Det er udvalget for Idrætsgymnastik der i samarbejde med Gefion og Farum Gymnastikforening, som står bag arrangementet hvor idrætsgymnaster fra Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige og Færøerne mødes til to hæsblæsende konkurrencedage.

Formand for udvalget i Idrætsgymnastik Morten Rasmussen siger ’De Nordiske Mesterskaber er altid et mesterskab vi ser frem til i Danmark, vi har gode traditioner for konkurrencen og i samarbejdet med de nordiske forbund. At være værter for NM2018 er en alletiders mulighed for, at vi i Danmark får gode erfaringer med afholdelse af internationale konkurrencer på højt niveau. Jeg glæder mig over samarbejdet med Gefion og Farum Gymnastikforening, og ser frem til at byde de op mod 150 gymnaster og trænere fra de nordiske lande, velkommen i Danmark til næste sommer’.

Også på forbundskontoret i GymDanmark er der spænding og glæde at spore. Event Manager Janne Jelstad siger ’Det er dejligt at det nu igen er vores tur til at afholde NM i Idrætsgymnastik. Det er således at alle de Nordiske Mesterskaber går på tur mellem de nordiske lande, så derfor er det altid glædeligt, når det endelig er vores tur til at skabe en god konkurrence. Gefion og Farum Gymnastikforening er vigtige og gode samarbejdspartnere, som er altafgørende for at få dette NM op at stå. Jeg glæder mig til at se Farum Arena rumme Idrætsgymnastikken, og jeg er ikke i tvivl om, at det bliver godt. Så kom til Farum Arena næste sommer og oplev vores dygtige danske gymnaster og se masser af flot gymnastik fra hele norden’.

 

Fakta om NM i Idrætsgymnastik 2018

Nordisk Mesterskab i Idrætsgymnastik er for både juniorer og seniorer i Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige og Færøerne.

Officielt eventsite 

Dato: lørdag d. 30. juni og søndag d. 1. juli (konkurrencedage)

Hvor: Farum Arena, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum

Billetter: Billetsalg er endnu ikke startet, men sæt allerede nu kryds i kalenderen

 

SOCIALE SITES

GymDanmark Idrætsgymnastik Facebook fansite

GymDanmark Instagram @GymDanmark #nordicartistic2018 #gymdanmark #gymelite

GymDanmark Snapchat @gymdanmark