Alt kan ske for DMT-springerne ved VM - GymDanmark

Alt kan ske for DMT-springerne ved VM

Det er kun anden gang i historien, at Danmark er med i DMT-disciplinen ved VM, og selvom oddsene er hårde for danskerne, er landstræneren positiv. Det er de langsigtede målsætninger som er det vigtigste for danskerne, men det afholder ikke springerne fra at give alt hvad de har ved dette VM.

Danske Dobbelt mini-trampolin springer ved VM

 

Alt kan ske i Sofia
Landstræner Niels Henrik Nielsen om danskernes målsætninger ved VM ‘Da vi kom i holdfinalen ved VM i Danmark 2015, var vi både dygtige og heldige – Vi lykkedes mens de andre lavede fejlene. Vi kender de andre hold og ved, at samme held skal tilsmile os, hvis vi skal have en gentagelse. Når det er sagt, kan og vil vi ikke nøjes med at lave sikre mounts, som half outs, og derfor er vores mål, at springe både sværere og pænere end ved sidste VM. Som en del af en udviklingsstrategi satser vi lidt, men det skal på sigt få vores spring på højde med de bedste internationale DMT-springere. Vi har ingen placeringsmæssige målsætning, men har en del procesorienteret mål. Og da alt kan ske i DMT er vores håb selvfølgelig intakt. Vi har stadigvæk meget at lære og vi er overbeviste om, at de gymnaster vi har med til VM og EM, kan være med til at fasttømre DMT som en voksende gymnastikgren i Danmark’.

Dobbelt mini-trampolin springerne i konkurrence

Fredag – 10. november
Kvalifikation 
09:00 – 12:45 DMT Men (kval til indiv. og hold finaler)
18:30 – 19:00 DMT Men Team Final

Lørdag – 11. november
Finaler
16.55 – 17.25 DMT Men Final

Se hele programmet her

 

Alt om VM i Trampolin, Tumbling og DMT

Læs alt om VM her 
(overblik over VM, link til resultater, live streaming, nyheder og meget mere)

Læs alt om DMT-konkurrencerne her
(konkurrenceregler, individuelt og hold)

Læs om trampolinspringerne til VM her

Læs om tumblerne til VM her

 

Hvem bliver verdensmestere i 2017?

Se her, hvilke herrer du skal holde øje med

Se her, hvilke damer du skal holde øje med