Trampolinspringerne melder klar til VM - GymDanmark

Trampolinspringerne melder klar til VM

I den højtflyvende disciplin trampolin, repræsenteres Danmark ved regerende danmarksmester Benjamin Salo Kjær og hans synkronmakker Lucas Cheung. Springerne har trænet intensivt  frem mod VM, og landstræner Anette Dalsten siger ‘forventningerne til VM er, at Benjamin får gennemført sine øvelser med god stil og højde. En placering i Top 45 er målet i tre-trins raketten: Top 45 til VM 2017, Top 35 til VM 2018 og Top 25 = semifinaleplads ved VM 2019. Lucas Cheung springer synkron med Benjamin ved VM og skal herudover suge erfaring til sig og se, hvad der skal til for at kunne være med på seniorniveau.’ 

Om træningerne frem mod VM siger Anette ‘Vi har arbejdet med de små detaljer de sidste par uger op til afrejse. Øvelserne har ligget klar længe og Benjamin er klar til at yde sit bedste’. Forud herfor har springerne også trænet på Vestsjællands Idrætsefterskole, som GymDanmark tidligere i år indgik samarbejde med. Samarbejdet sikrer gode træningsfaciliteter for både VM- og WAGc deltagerne. På seneste samling i oktober havde springerne fokus på at lave hele øvelser og mange af dem for at opnå en større sikkerhed, når det hele skal udføres under pres ved VM.

Læs alt om VM her (overblik over VM, link til resultater, live streaming, nyheder og meget mere)

Læs alt om trampolin konkurrencerne her

 

Her skal trampolinspringerne i konkurrence 

Torsdag – 9. november
Kvalifikation
10:30 – 20:00 Trampolin, individuelt Men 

Fredag – 10. november
Kvalifikation 
13:15 – 17:15 Trampolin, synkron Men

Hvem bliver verdensmestere i 2017?

Se her, hvilke herrer du skal holde øje med

Se her, hvilke damer du skal holde øje med

 

Læs tirsdag og onsdag, om tumblerne og DMT-springerne til VM.

Læs alt om VM her (overblik over VM, link til resultater, live streaming, nyheder og meget mere)