Talentseminar 2018 - GymDanmark

Talentseminar 2018

Sæt kryds i kalenderen og deltag lørdag d. 6. januar.

GymDanmark ønsker at invitere alle dedikerede og nysgerrige gymnastiktrænere og -ledere til talentseminar lørdag d. 6. januar, hvor det overordnede tema er ”Organisering af talentudvikling”. Dagen byder på den nyeste forskning indenfor talentudvikling samt sparring på kryds og tværs af gymnastikdiscipliner og kommunegrænser. En dag hvor vi håber så mange dedikerede trænere som muligt har tid og lyst til at deltage.

Hele begivenheden afholdes på Hammerum Efterskole lige uden for Herning. Lørdag d. 6. januar er også dagen, hvor Danmarks Radio afvikler den store sportsgalla ”Sport 2017” i Boxen i Herning.

Du kan nu deltage i arrangementet ved at tilmelde dig talentseminaret som én af de første. GymDanmark udlodder minimum 25 biletter til Sport 2017 efter først-til-mølle-princippet, til dem som tilmelder sig talentseminaret.

Program og nærmere indhold udkommer senere. Vi starter lørdag formiddag og afslutter seminaret med fælles spisning til aften.

Talentseminaret henvender sig til dig som arbejde seriøst og dedikeret med talentudvikling gymnastik, hvad end du er træner, sportschef eller på anden måde er ansvarlig for talentudvikling i jeres forening.

Klik HER og tilmeld dig seminaret 

Læs mere om GymDanmarks Talent- og Elitestruktur her

Hent også invitationen som pdf her