DR sender de Nordiske Mesterskaber i TeamGym - GymDanmark

DR sender de Nordiske Mesterskaber i TeamGym

Det er med stor glæde at GymDanmark kan annoncere, at DR sender NM for senior 2017 på dr.dk. Konkurrencen afholdes i Lund i Sverige d. 11. november fra kl. 10.00-19.00 (se programmet længere nede). 

“Det er SÅ fedt! Jeg er glad for, at vi kan give alle i Gymnastik-Danmark muligheden for at opleve de danske TeamGym gymnaster. Jeg er sikker på, at det bliver en fed konkurrence, og at de danske hold levere et brag af en fest. Jeg ved, at der er udsolgt i arenaen i Sverige, og derfor er det dejligt, at vi har fået denne aftale med DR, så ingen bliver snydt for en vild konkurrence. Min opfordring er bare herfra at booke d. 11. november og se NM i TeamGym”, fortæller en begejstret formand for TeamGym Frank Veje Jakobsen. 

Danmark stiller med det maksimale antal hold ved NM – nemlig hele seks: 

MIX
Ollerup GF
Gjellerup Sdr. S.G og I

DAME:
Gladsaxe IF
Sæby-Viborg

HERRE:
Gjellerup Sdr. S.G og I
TeamGym Aarhus

Det er ikke kun på gymnastsiden, at Danmark stiller med skarpeste hold, også på kommentatorsiden er der lignet op til en fantastisk kommentering. Det er trekløveren, som består af de to TeamGym-eksperter Ole Rasmussen og Kasper Veje Jakobsen, og til at binde det hele sammen er der Morten Thunø, som har kommenteret DM og EM tidligere. Så alt i alt er der lagt op til en kæmpe konkurrence, hvor det bedste TeamGym bliver vist. 

Derfor er det også en tilfreds Event manager Janne Jelstad, som smiler over at have hevet denne aftale hjem; “Det er rigtig dejligt, at kunne offentliggøre at vi endnu en gang får vist gymnastik på DR. DR er en vigtig samarbejdspartner i vores strategi omkring branding af gymnastikken, og derfor er det skønt, at vi har landet denne aftale. Aftalen er kommet i hus efter et godt samarbejde med det svenske forbund, så en stor tak til dem for at tro på, at det kunne lade sig gøre. Jeg er sikker på, at med de seks dygtige hold vi sender derop og det kommentatorteam vi har sammensat, så er der kun tilbage at nyde gymnastikken på DR”. 

Program for dagen: 
10:00–10:10 Opening ceremony
10:15 March in for mixed teams
10:20–12:10 Competition mixed teams

11:20 General warm-up, women’s teams
12:20–13:40 Warm-up women’s teams (8 min/team/discipline)
13:55 March in for women’s teams
14:00–16:00 Competition women’s teams

15:10 General warm-up, men’s teams
16:10–17:05 Warm-up men’s teams (8 min/team/discipline)
17:10 March in men’s teams
17:15–18:40 Competition men’s teams
18:45 Award ceremony

Hold øje med hjemmesiden og Facebook for mere info om NM og llink til liv- stream