GymDanmark søger udviklingskonsulent - GymDanmark

GymDanmark søger udviklingskonsulent

Vi sætter en ære i at give vores foreninger service af højeste kvalitet, og tilbyde dem hjælp til at udvikle gymnastikken i deres forening. I GymDanmark har vi en lang række tilbud til foreninger, trænere og gymnaster, og hvis du vil med på holdet til at hjælpe foreningerne, så de får mest mulig glæde af at være en del af GymDanmark-fællesskabet skal du søge jobbet som udviklingskonsulent.

Om jobbet:
Opgaven kræver, at du har et solidt kendskab til foreningsverdenen, og at du som person er udadvendt og får energi af at ”være på”. Du skal kunne læse foreningens behov, være opsøgende, rådgive og stå i spidsen for udviklingsprocesser både i foreningerne og intern i GymDanmarks frivillige verden. Derfor er det vigtigt, at du har politisk tæft og organisatorisk forståelse, så du hurtigt kan analysere situationen og finde løsninger.

Der er også administrative opgaver i stillingen, og derfor skal du være fortrolig med skriftlige oplæg, koordineringsopgaver og de praktiske opgaver, der følger med i kursus- og arrangementsplanlægning.

Du vil indgå i et team af udviklingskonsulenter, der hver har et ansvarsområde udover serviceringen af de regionale foreninger. Dit særlige ansvarsområde vil blive den praktiske drift og koordinering af vores fitnessuddannelser og –kurser, som vi udbyder i regi af Bevæg Dig For Livet – Fitness.  

Om dig:
Vi lægger vægt på høj faglighed, stærkt engagement og uhøjtidelig omgangstone. Du skal være ambitiøs og seriøs i din opgaveløsning, men samtidig være indstillet på at bidrage til det gode kollegiale sammenhold med humor, ogdeltagelse i de sociale aktiviteter.

Derudover er det vigtigt, at du:

 •        Brænder for foreningsidrætten
 •        Kender til gymnastik
 •        Har erfaring med den opsøgende konsulentrolle
 •        Kan dokumentere resultater som proceskonsulent
 •        Kan formidle klart og sælge GymDanmarks budskaber og tilbud
 •        Kan arbejde selvstændigt og struktureret, og har let ved at prioritere
 •        Har respekt og forståelse for vores frivillige og de præmisser, de arbejder på.
 •        Har en fleksibel tilgang til din arbejdstid, hvor aften og weekendarbejde
         ikke er en ulempe
 •        Bor på Sjælland, da dit arbejdsområde er
         Region Sjælland (inkl. Lolland-Falster og Møn)
 •        Har kørekort og bil til rådighed

Om os:

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ualmindelig god stemning og højt til loftet. Forbundskontoret består af 20 ambitiøse og engagerede ansatte, der alle brænder for GymDanmark og for udvikling af organisationen. GymDanmarks administration har kontor i Idrættens Hus i Brøndby sammen med cirka 400 øvrige ansatte inden for idrættens verden, hvilket giver et stort fagligt netværk i under samme tag. Der er fælles kantine og diverse fitness-faciliteter.

Forbundskontoret servicerer de 194.000 medlemmer, 10.000 licenshavere, 450 foreninger, 8 disciplinudvalg, adskillige undersektioner samt bestyrelsen.

Vi er ikke lønførende, så passionen skal drive dig, og vi gør os umage med at skabe en arbejdsplads, hvor vi har det sjovt samtidig med, at medarbejderne udvikles fagligt.

Ansøgningsfrist 30. november 2017
Samtaler i uge 49. Tiltrædelse snarest muligt.

Send ansøgning og CV til Kommunikationskonsulent Janne Jelstad jje@gymdanmark.dk

For flere oplysninger om stillingen, kan du kontakte Direktør Ditte Okholm-Naut på tlf. 43 26 26 01.

Læs i øvrigt mere om Danmarks Gymnastik Forbund på www.gymdanmark.dk
Danmarks Gymnastik Forbund, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby