Ny uddannelse: Bliv instruktør i børneyoga - GymDanmark

Ny uddannelse: Bliv instruktør i børneyoga

Bevæg dig for livet – Fitness (den fælles fitnessafdeling for GymDanmark og DGI) har netop lanceret en skræddersyet uddannelse til dem, der gerne vil målrette yogaundervisningen til børn.

Yoga for børn og voksne er nemlig ikke det samme, og det er vigtigt at kende de særlige metoder, der fungerer i forhold til undervisning af børn.

Den nye børneyogauddannelse varer 46 timer, og den klæder deltagerne på til at undervise børn fra 3 til 15 år. På uddannelsen lærer man blandt andet, hvordan yogaen kan leges ind hos de yngste børn, og hvordan vigtige emner kan tages op i en yogatime for teenagere. Uddannelsen giver redskaber til at undervise børnehavebørn, indskolingsbørn, tweens og teenagere, og deltagerne får desuden færdige to-go-yogalektioner, så det er nemt at starte undervisningen. Børneyogauddannelsen giver endvidere idéer til at finde ens egen undervisningsstil og til, hvordan man kan viderebringe grundlæggende livsværdier som glæde og positiv livsanskuelse.

Den første uddannelse løber af stablen i Vejen i november. Tilmeldingsfristen er den 26. oktober, så du kan stadig nå at tilmelde dig. Læs mere her.

Har du lyst til at vide mere, så se video om børneyoga.